Meiden JO11-2 pakt net geen punt

FC RDC JO11-2 – ABS JO11-3G   uitslag 2-3
Het was een erg koude ochtend, velden waren nog wit, zonnetje nog net niet doorgebroken. Ondanks de kou toch veel support om de meiden te steunen.

  

Onze meiden zijn er klaar voor. In de ochtend melde Jenny zich af, was helaas ziek. Beterschap Jenny!!

Bente geblesseerd komt wel kijken samen met haar moeder. Toppers !!     

Daar staan ze dan Kiki op doel, Emma aanvoerder, Kim, Roxanna, Nicole, Jill, Nikki en Lynn staan klaar op het veld. Mischa is de eerste wissel. Cas is onze scheidsrechter. Na de tactiek bespreking van de trainer en leider gaan we er tegenaan.
De eerste helft zijn de meiden veel aan de bal en domineren het spel. De eerste kans is van Jill. De toon lijkt gezet. Iedereen proeft een kans om punten binnen te halen. Soms breekt ABS toch even door maar door de goede verdediging en de kwaliteiten van Kiki weten de meiden het doel schoon te houden. De meiden zijn echt aan het voetballen en krijgen het voor elkaar om via een leuke opbouw mooi samen te spelen. Opluchting wanneer Jill een doelpunt maakt. De stand 1-0. En eerlijk is eerlijk het is echt verdiend.

ABS lijkt daarop wel terug te komen maar door de goede verdediging blijft het doel schoon. Mooi om te zien dat de meiden goed een man opzoeken wanneer er een corner genomen wordt door ABS. Spanning stijgt maar gelukkig Cas fluit en het is rust.
1 – 0
Even wat drinken en nog een extra uitleg van de trainer en de leider en we zijn er weer klaar voor. De yell niet te vergeten. Yell yell yell wij winnen wel, iet iet iet zij winnen niet!!!!!!
2e helft
De 2e helft gaat verder waar we in de eerste helft gebleven zijn. De meiden zijn aanvallend goed bezig. Creëren een aantal kansen maar de bal wil er niet in. De aanvallen van ABS worden door goed samen te spelen gewonnen.
Helaas Emma gaat door haar enkel en raakt geblesseerd. In een keer gaat het heel snel. Er werk nog geroepen om te wachten, maar ABS gaat door en maakt het tegendoelpunt. Kunnen we lang en breed over praten, maar de scheidsrechter beslist dat het doelpunt telt. Beduusd van wat er gebeurd volgt al snel de 1-2. Jammer, meiden weten zich toch te motiveren en gaan weer hard aan het werk. Emma komt gelukkig weer in het veld, maar dan raakt Jill geblesseerd. Gelukkig aan het eind waarbij alle spelers weer mee kunnen doen wordt het 2-3.

            

Als laatst nog even de penalty’s en we zijn er weer klaar voor. Voelt toch een beetje dat we een punt hadden moeten krijgen. Maar de meiden laten hun hoofd niet hangen en gaan gezellig met zijn allen lekker warm douchen. Je ziet dat het team groeit dus waarschijnlijk zit er voor de winterstop nog wel een punt in. Super goed gespeeld meiden!!!!

Monique; moeder Nicole.