SkiHut Party 2018!

Fijn dat iedereen zo enthousiast reageert op de organisatie van de SkiHut Party. Dat merken we aan alle positieve reacties en de kaartverkoop, want die is al flink op gang gekomen. Om te voorkomen dat je de uitnodiging hebt gemist, plaatsen we deze herinnering. Want dit feest wil je niet missen!

Op zaterdag 24 november wordt de kantine omgeturnd in een ware SkiHut met muziek van een professionele Apr├Ęs-ski DJ. Het programma is gericht op ALLE leden van FC RDC: junioren en meiden (vanaf 16 jaar), senioren zaterdag/zondag, dames, selectie, veteranen, sponsoren, donateurs, ouders, vrijwilligers en vrienden van FC RDC.

Kom ook, dan maken we er met elkaar een groot feest van! Kaarten zijn verkrijgbaar bij de activiteitencommissie of aan de bar.

De feestcommissie van FC RDC
Dirk, Niek, Joran, Arjan, Frans, Dirk e