FIFA toernooi game avond groot succes!

Vrijdag 30 november

Langzaam kwamen spelers van JO13, JO15, JO17 en het 1e binnen druppelen.
Er was een goede opkomst! En ja, het was van de gezichten af te lezen. Zenuwen…..
Wie gaat het Fifa toernooi winnen? Wie is het beste in Fifa van het team?

Natuurlijk moest van te voren ook alles klaar gezet worden. Rent’n Play heeft dit uitstekend gedaan waardoor er op acht beeldschermen gespeeld kon worden en zelfs nog een grote scherm aanwezig was! Rond 18:45 werden poules ingedeeld en werden de regels uitgelegd, het toernooi kon beginnen!

                        

Het toernooi was volop aan de gang en er zaten zeer spannende potten tussen, hier en daar hoorde je zelfs een noodkreet van frustratie of vreugde. Oops… Dat ging toch iets te hard..

Uiteindelijk gingen de nummers één en nummers twee naar de knock-out fase. Het was alles of niets! Zo was de wedstrijd tussen Yde en Colin in de achtste finale zeer spannend en werd dit beslist met penalty’s, Colin ging door.

 

 

 

De kwartfinales begonnen en dit waren ook spannende potten om te zien. Vooral tussen Ruben en Lars ging het fanatiek aan toe (Ik zal niet zeggen wie er het hardst heeft geschreeuwd). Het was eerst 1-1, waardoor er werd verlengd. Vijf minuten voor tijd scoorde Lars de 1-2 alleen scoorde Ruben in de 119e minuut de 2-2. Lars trok toch aan het laatste eind, in de 124e minuut scoorde hij de 2-3 waardoor Ruben werd uitgeschakeld.

Na de kwartfinales gingen we door naar de halve finales. Ufuk tegen Luca en Stan tegen Lars. Ufuk moest veel tegenhouden maar was zeer effectief is zijn kansen, Ufuk door. Stan tegen Lars was op papier een mooie en spannende pot. Helaas speelde Lars zeer ondermaats waardoor Stan de vloer met Lars veegde, 5-1 voor Stan. We waren natuurlijk al zo erg verwend in de eerste rondes waardoor de halve finales iets minder waren. Gelukkig kwamen er nog twee grote wedstrijden aan.

Een strijd om plek 3, ook wel de troostfinale genoemd ging tussen Luca en Lars. Beide sterke FIFA-spelers maar Lars zat er toch iets beter in waardoor uiteindelijk met 6-2 werd gewonnen van Luca. Een 3e plek voor Lars! Ontzettend goed gedaan!!

En toen was het zover, onder de twee commentatoren Cas en Ruben ging de finale van start.

Stan op papier een zeer sterke tegenstander. Ufuk daarin tegen plaatste zichzelf goed in de underdog positie, en nam deze uiteindelijk ook waar. Stan won de finale met 3-1 van Ufuk waardoor hij er vandoor ging met de 1e plek en een wildcard voor het mastertoernooi van Rent’n Play!
  Wij danken iedereen voor de deelname en het enthousiasme wat jullie hebben meegebracht voor deze avond!