Update Grote Clubactie

Alweer een aantal weken verder en iedereen heeft zijn boekjes ingeleverd. We zijn druk bezig om alles in te voeren en af te ronden. Een tussenstand die ik vernomen heb is rond de 900 loten. Vorig jaar hebben we 1075 loten verkocht en daar zullen wij dit jaar overheen gaan.

Nog niet alle boekjes zijn ingevoerd en ik ben nog bezig met de laatste Superloten te verkopen. De JO 17- 1en2 hebben samen met Zondag 2 een superlot gekocht.

Ik streef naar 10 want dan neemt ook Wim Deunk een lot van mij af heeft hij beloofd!  

Volgende week zal alles geteld en verzameld zijn en zullen we ook de prijswinnaars van de meest verkochte loten binnen de verenging bekend maken.

 

Graag wil ik het bedrijf V`alans Accountancy Bathmen even in het zonnetje zetten. Ik heb hen aangeschreven via de mail en zij hebben een Superlot van mij afgenomen. Heel fijn en namens iedereen bedankt voor het spekken van onze clubkas!

   

De missie van V’alans is om haar klanten te helpen zijn doelen te realiseren en bij te staan op bedrijfseconomische en fiscale vakgebieden. V’alans doet dat door dicht bij de klant te staan. De ambitie is daarbij om samen met de klant te zoeken naar de beste mogelijkheden voor het bedrijf en de persoon in privé.
De visie is om duurzaam met de klant de processen te evalueren, te verbeteren en digitaliseren. Dat doen ze door oprechte interesse in de ondernemer, door de ondernemingsprocessen te kennen, maar ook door kritisch te zijn over de beperkingen die hij heeft.
Daarbij zal de menselijke factor steeds belangrijk blijven. Regelmatig contact met de klant, om te sparren, te begeleiden en te adviseren. Reële en eerlijke adviezen. Durven zeggen hoe de klant er voor staat.
V`alans ontzorgt de ondernemer door de administratie te voeren en de fiscale aangiften te verzorgen. Daarbij is de kwaliteit onomstreden en vormt een fiscale optimalisatie van het geheel het uitgangspunt.