Nieuw damesteam bij FC RDC

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt en het is gelukt: een nieuw 7×7 damesteam is opgericht!
Agnes Brouwer en Maaike Swennenhuis, beiden oud speelsters van dames 2, namen eind vorig seizoen dit initiatief. Ze wilden blijven voetballen, maar wel wat rustiger aan. Zo is het idee voor dit nieuwe veterinnenteam geboren.
Verschillende oud voetbalsters zijn benaderd. Zo is een groep van ca. 15 geïnteresseerde en enthousiaste voetbalvrouwen ontstaan. Een gevarieerde groep van alle leeftijden. Elke maandagavond traint het nieuwe team. Lekker voetballen, buiten zijn en plezier staan voorop.
Na de winterstop gaat het team meedoen aan één van de KNVB competities. Vooralsnog doen zij de trainingen zelf, maar het team staat open voor enthousiastelingen die een keer een training willen verzorgen.
Ook is het altijd mogelijk om een keer vrijblijvend mee te trainen. Gegarandeerd een gezellig avondje voetballen!

Interesse om een keer te komen meedoen of dit team een keer te trainen?
Neem dan contact op met Agnes (06 27598273) of Maaike (06 14344578).