Mixtoernooi

Zaterdag 12 januari,  de vakantie is voorbij en we beginnen het nieuwe jaar goed met het goede voornemen een sportief jaar natuurlijk. De trainingen beginnen langzaam weer en de wedstrijden komen er ook alweer bijna aan.

Maar er is altijd wel een plaatsje voor een toernooitje onderling.  

Deze keer zouden ze weer begeleid worden door de stagiaires van FC RDC ; Cas, Jesse, Robin, Megan, Daniël en Mike. Zij hebben deze opdracht al eerder gekregen en goed uitgevoerd op 22 december jl. Deze toernooitjes zijn speciaal bedoelt voor de JO10, JO11 MO11 en de JO12.

Om 09:30 zij we van start gegaan met de groepsindeling. 

In totaal waren er 8 teams. Met ieder hun eigen naam die ze mochten verzinnen. De jongste van het team mocht dit keer de aanvoerder zijn.

    

Halverwege de ochtend hebben ze warme chocolademelk en ranja in de kantine gekregen, ook om even op te warmen. Want de wind en regen was niet aangenaam.

                

Hierna was het weer tijd om verder te gaan om aan de laatste 2 rondes te gaan beginnen, die zeer bepalend zijn voor de eind uitslag . Aan het einde van de ochtend was er weer 1 winnaar en dat was dit keer team; Mastercity.

  Enhao, Julian, Nicky, en Jennie

Er was ondanks het slechte weer een leuke opkomst en er is lekker gevoetbald. De trainers kijken weer uit naar het volgende toernooi, dit zal zijn;  volgende week zaterdag 19 januari Same time Same place

Allemaal super goed gedaan!

Geschreven door Megan