Tom Hemmes trainer 2e selectie voor seizoen 2019/2020

Tom HemmesVoor het komende seizoen, 2019/2020, zal Tom Hemmes voor de groep van de 2e selectie staan. Tom is geen onbekende voor de vereniging en heeft de afgelopen jaren, naast het zelf voetballen op selectieniveau, diverse jeugdselectie teams onder zijn hoede gehad. Momenteel is Tom verantwoordelijk voor de JO15-1. In deze periode heeft hij eveneens zijn UEFA – C diploma behaald. De voetbalcommissie is erg content met het aanstellen van Tom als trainer van het 2e selectieteam.

Sorphea UkDoordat de voetbalcommissie ook heel erg tevreden is over Sorphea Uk zal hij doorschuiven naar het eerste en zal daar de rol als assistent-trainer naast hoofdtrainer Jacob Ensing in gaan vullen. Sorphea volgt momenteel de opleiding UEFA – C en is daardoor al veel in contact met Jacob. Sorphea zal zowel assisteren bij de trainingen, maar ook tijdens wedstrijden naast Jacob op de bank plaats nemen om samen te zorgen voor de technische ontwikkeling van het eerste.  Gezien de tevredenheid over Sorphea zal hij eveneens een jeugdteam bij FC RDC gaan trainen/coachen.

Door het eerdere verlengen van hoofdtrainer Jacob Ensing zijn de veldtrainers voor beide selectieteams nu rond.