Trainersavond

Vrijdagavond 8 februari, onder het mom van een gezellig avondje met trainers onder elkaar moesten de trainers er zelf ook aan geloven en werd er een heuse partij gespeeld. Bij aankomst op het veld werd er al geopperd waarom er op een kwart veld werd gespeeld en niet op een groot veld. Nou aan het einde van het verhaal zult u begrijpen waarom……

Albert Broekhuis heeft de leiding en geeft wat informatie over het wel en wee binnen de trainingen, noemt het gros afwezigen op met wel al dan niet een reden. Robin die graag mee had willen doen moest het vanwege een blessure af laten weten maar hij was wel aanwezig! Daarna starten we met de warming-up; aantal malen heen en weer lopen over het veld, rek- en strekoefeningen, de teamindeling maken. Best een kluif voor Albert om dit voor elkaar te krijgen, gezien de staat van conditie van een aantal, de gemiddelde leeftijd wordt door Jesse en Daniel enorm gedrukt want jawel de oudste is maar liefst70 jaar, de jongste daar en tegen 17jaar de gemiddelde leeftijd zal zo rond de 44 jaar zijn…..tóch is het aardig gelukt.

Team wit domineerde de eerste 10 minuten door goed te combineren en het veld breed te maken en al gauw stond het 2-0. Daarna nam het andere team de leiding over en na een geweldige aanname van Emiel vanuit de lucht werd er simpel binnen getikt.  Fanatiek werd de bal rondgespeeld maar je merkte dat bij sommigen de vermoeidheid toe ging slaan. Daar wist het team zonder hesjes goed gebruik van te maken en al gauw stonden zij voor, het leek alsof ze over team wit heen walste. Jesse, de jonge hond van het stel wist iedereen flink te dollen en nam dan ook vaak de leiding en was altijd aanspeelbaar. Maar de anderen wilden daar natuurlijk niet van onder doen en voor sommigen was er een strijd tegen zichzelf. Ronnie van team wit die zich op een gegeven moment maar wat naar achteren liet zakken voor wat rust, wist Alex de rust op het veld te bewaken. Rob van team wit heeft zich naar onze mening geschikt naar de fysieke gesteldheid van de tegenstanders.

In de rust die we ook echt nodig hadden stond team wit achter met 6-5. Op een paar spelers na was wat extra zuurstof wel gewenst en waren er menigeen die al aan de derde helft aan het denken waren. Na 10 minuten onderbreking moest er nog een tweede helft gespeeld worden. Maak je borst maar nat. Een dolletje hier en daar, een paar mooie opmerkingen en er was Chris die maar niet met zijn handen van de bal af kon blijven (eens een keeper altijd een keeper) en tot 3 keer toe een penalty veroorzaakte, die vanaf de middenlijn met het verkeerde been moest worden genomen. Maar 1x werd er hiervan geprofiteerd door Willem van team wit. Daniel die bij team wit het spel verdeelde was menig keren goed doorgebroken en zowel Albert als Ard gingen vaak mee naar voren. Wat ze nu nog voelen in de benen….. Richard heeft veel aanvallend gespeeld en was bij meerdere goals betrokken. Sorphea, gaf af en toe brilante pasen en blonk uit door minimaal loopwerk. Suzanne die niet onder wilde doen van de rest, heeft iets teveel van zichzelf geëist en moet het met een voetblessure bekopen, maar ze stond haar mannetje wel.

Bij de stand 9-9 was de tijd niet meer belangrijk, we gingen voor de winnende goal. Nou dat leverde een mooi spelelement op. Het ging vlot heen en weer. Maar het was uiteindelijk Ard van team wit die Jesse liep te dollen in dit geval en het winnende doelpunt maakte. Jesse heeft hier vannacht geen oog van dicht gedaan.  En zoals dat gaat bij RDC, moet het verliezende team het veld opruimen.

Team wit geniet hiervan en strooit nog wat extra zout in de wonden.

 

 

 

De derde helft kan beginnen en onder het genot van een lekker drankje komt Pepe die zich vanuit de kantine kostelijk vermaakt heeft ook nog langs met hapjes.

Al met al een leuke avond met veel gein en zeker voor herhaling vatbaar!