FC RDC MO 11-1 heeft de smaak te pakken 12-0

Met een heerlijk zonnetje op zaterdag 16 februari, maar nog wel een koude temperatuur staan de meiden van de mo 11-1 klaar voor de wedstrijd. Noa is er helaas niet bij, zij is aan het genieten in center parcs. De vaste supporter Bente en haar ouders en zelfs hond zijn ook weer van de partij. Fijn dat je iedere keer toch komt kijken ondanks dat je nog niet mag voetballen. Ouders, oma’s en opa’s bedankt voor jullie support.
De wedstrijd begint. In het begin was het lastig om te kunnen voetballen, maar na ongeveer 5 minuten scoorde Roxanna haar eerste doelpunt. Bam 1-0 in de pocket.

Nicole, aanvoerder van vandaag, mist haar schot op doel, maar wel goed ingezet.

Er wordt goed aanvallend gespeeld. Waardoor Roxanna al snel haar 2e doelpunt kan scoren.

Kort daarna maakt Jill er 3-0 van.

Vanuit de corner die Jill nam wordt er net niet gescoord. Volgende aanval die komt maakt Jill er wel 4-0 van. Wordt misschien wat eentonig maar voor de rust maakt Jill er nog 5-0 van.

2e helft. Keeper van Victoria Boys trapt uit en we winnen een corner. Helaas voor de tegenstander maken ze een eigen doelpunt 6-0. Je merkt dat de meiden meer zelfvertrouwen krijgen en blijven aanvallen Kiki had het erg rustig en komt met corners zelfs mee om ook te kunnen scoren. Jill maakt het dan nog weer 7-0.

Nikki is goed bezig vandaan en geeft een assist aan Jenny die scoort, 8-0.

De aanval blijft komen, Chan krijgt hem goed in de voet maar mist net.

Er volgt een corner van Lynn en Mischa mist net. Stond wel mooi voor het doel. Victoria probeert nog een aanval in te zetten maar Kim en Emma pakken dit eigenlijk heel goed op. Een keer kwam er een schot op doel, maar door de talenten van Kiki kon ze het doel schoon houden. Keurig gekeept. Wederom een aanval van FC RDC waarbij Roxanna de bal meegeeft en Jill kan scoren 9-0. Om de punten telling compleet te maken scoort Jill nog een keer 10-0, en ook de 11-0, assist van Mischa en Lynn.

De hekkensluiter voor vandaag: Roxanna; maakt er 12-0 van.

De penalty’s volgen en Kiki houdt er maar liefst 7 tegen.

FC RDC maakt dan nog 6 doelpunten.      

Meiden super goed gedaan. Nu even twee weken geen competitie. Fijn dat het zo gaat na de winterstop. Beloofd een leuk seizoen te worden meiden!!!

Monique