Mixtoernooi JO12-JO13

Zaterdag 23 februari,
In de competitie was er geen programma voor de JO12 en JO13. Met mooi weer voor de boeg en de lege velden, is er de uitgesproken kans om een toernooi te organiseren binnen de JO12 en JO13 van FC RDC. Hoe simpel is het, zo gezegd zo gedaan……. Ard klom in de groeps-ap van de teams en Suzanne regelde het lekkers bij de PLUS.
Om 9.45 uur was iedereen aanwezig.

Er waren maar liefst 30 fanatiekelingen die deze onderlinge strijd niet voorbij wilden laten gaan. Na het indelen van de teams en het zelf verzinnen van de naam voor het team werd er door de aangewezen aanvoerders een warming-up gedaan met het team.

 

 

 

Bij het naar buitenkomen van de namen, heeft de leiding besloten de volgende keer zelf weer een naamstelling te maken: team Blauw, Vandaag is Rood, FC Kip en tot slot de Bosmongooltjes.

 

   

Op een half veld werd er gespeeld volgens de regels van het spel in de JO12 competitie. Er waren geen scheidsrechters aanwezig en we moeten zeggen dat ze heel netjes en fair gespeeld hebben. De aanvoerders namen hun taken serieus en daar mag zeker een compliment voor gegeven worden.

De trainers en stagiaires die aanwezig waren zaten heerlijk in de zon te genieten van de activiteiten op het veld, maar na de eerste helft gingen zij hun team coachen die ze kregen toegewezen.

 

De hand van de coaches was meteen zichtbaar en het spel verliep wat soepeler op het veld. Gedreven en fanatiek werd er gevoetbald en er waren mooie goals te zien.

     

vlnr ; Quinn kreeg de FC Kip onder zijn hoede, Joost kreeg team Blauw, Jasper vandaag is Rood en Daan de Bosmongooltjes

Tussen de wedstrijden door was er een korte pauze met een gezonde snack om vervolgens weer uitgerust aan de volgende partij te starten.

De zon droeg bij aan de sportieve strijd en de spelers kregen het warm wat resulteerde in meer bloot. De thermo-kleding ging al vrij snel uit en de ranja moest aangerukt worden.

     

Na 3 partijen van een half uur werd er gezamenlijk opgeruimd. De winnaars werden bekend gemaakt: de Bosmongooltjes hebben deze strijd gewonnen.

Moe en uitgeteld………

De ochtend eindigde met heerlijke pannenkoeken met stroop en poedersuiker, waar ze als wolven op af gingen.

       

Al met al was het een leuke ochtend met mooi voetbalweer en een geslaagd toernooi. Zeker voor herhaling vatbaar en het belooft nog wat voor het aankomende kamp in juni!