Bingo avond

Vrijdagavond 1 maart        

 

Na het succes van de vorige 2 bingo avonden, hopen de bingo draaier Gijs en zijn assistente Roos deze avond ook weer af te kunnen sluiten met een goed resultaat.

 

 

Helaas was de opkomst wat minder dan de laatste keer (de reden is voor de organisatie onbekend) Maar liefst 12 kinderen waarvan de MO11 met 8 meiden wel erg goed vertegenwoordigd waren, aangevuld  met 4 jongens die voor de leuke prijzen gekomen zijn uit de JO8 en JO9, hebben er zin in en Gijs vermaakt ze altijd wel met een dolletje.

 

 

De ballen worden gedraaid door Roos  Gijs houdt het tempo zit er goed in.

Er worden maar liefst 4 grote rondes gespeeld. Om het spel spannend en leuk te maken hebben we er wat variatie in gegooid en tussendoor prijsjes weg kunnen geven. Er werden prijzen gewonnen met 1 getal, een rij, wie blijft er als laatste over bij een getallen reeks en uiteraard een gehele volle kaart.

Veel prijsjes gingen weer naar de Bingo-fanaten van de vorige avonden; Emma en Tygo hadden weer prijs.

 

 

Bij de laatste ronde werd de spanning groter gemaakt en wat is er leuker om iedereen het hoofd even gek te maken. Denk je bijna een rij vol te hebben zegt de Quizmaster; “pennen neer en gaan staan, je moet 5 plaatsen doorschuiven en verder gaan met de kaart die er dan voor je ligt” dit werd hem niet geheel in dank afgenomen en er viel na 2 ballen al bingo voor een volle rij.

Zo ging de Quizmaster nog even verder met klieren en uiteindelijk werd er bij een bijna volle kaart de laatste doorschuifronde toegepast en ging er iemand anders met de prijs vandoor dan degene die de kaart bijna vol had……de spanning zat er goed in en Gijs had de grootste lol! Ondanks de geringe opkomst was het een geslaagde avond!

 

 

Lynn zal vast en zeker goed slapen; haar eerste Bingo avond en ze gaat met 5 gewonnen prijsjes naar huis!