Lekker potje voetballen met 7 tegen 7

Vrijdagavond 8 maart, vandaag zijn we uitgenodigd bij Colmschate `33 voor een lekker potje voetbal. Met 5 teams spelen we een onderling toernooitje. De wedstrijden duren 20 minuten zonder pauze en wisselen van kant. Het is leuk om te zien hoe fanatiek en enthousiast deze mannen met elkaar strijden om de winst. Colmschate `33 was met 2  teams vertegenwoordigd, Koninklijk UD met één team en FC RDC was met 2 teams aanwezig.

 

De indeling van de teams voor RDC verliep vlot. De tenues verdeling verliep wat minder soepel. Er was een tas met de standaard rode tenues waarvan de maten iets te wensen overlieten en een tas met “oude” groene shirts met zwarte broek en groen gestreepte sokken, maar dan alles nét een maatje te klein. Dat moet de volgende keer wel anders.

Het scheelde niet veel of we stonden met 3 teams paraat om aan deze partij te starten. Het is altijd fijn om extra wissels te hebben aangezien er niet meer wekelijks gevoetbald wordt.

Nog even pauze en dan moeten ze zelf aan de bak. Om daarna aan een derby te beginnen van beide teams van FC RDC.

 

 

Het ging er hard aan toe in de onderlinge strijd van beide teams. De keepers hadden beiden veel te doen, want het ging over en weer. Heel wat ballen werden over geschoten, naast, of de keepers zaten er steeds goed bij. Echter heeft team rood nipt gewonnen van team groen.

 

     Tussen de wisseling door even tijd om bij te komen.

Om daarna weer verder te gaan met de stevige partijtjes.

Ook de onderlinge strijd tussen Colmschate `33 ging om de eer. Het doel werd goed verdedigd en de stand bleef 0-0.

Er werd met grote cijfers verloren maar ook gewonnen.    

 

 

De winnaar van de avond is geworden een gedeelde eerste plek voor Colmschate F en RDC 1.

Ben jij een sportieve 35 of 45 plusser en heb je zin in een potje voetbal zonder gedoe, meld je aan via deze site. De volgende wedstrijden zijn op 22 maart a.s. bij FC RDC maar meldt je wel eerst aan!