Pupil van de week

Afgelopen zaterdag 9 maart is Jordi Peters uit de JO12-1 pupil van de week geweest bij FC RDC Zaterdag 1 tegen SP Eefde 1.

Helaas heeft het eerste nipt verloren met 0-1, maar dat mocht voor Jordi de pret niet drukken. Na zaterdagavond contact met hem gehad te hebben was hij erg enthousiast en heeft volgens eigen zeggen een fantastische middag gehad.

Hierbij wat foto`s en het verslag wat ik van hem heb mogen ontvangen;

Ik was zaterdag pupil van de week. Het was super leuk! Eerst ging ik mee met de teambespreking. Ik begreep er weinig van, maar het was wel leuk om te zien. Daarna kwamen de coach en de trainer van de tegenstander nog even binnen.

Ik mocht ook nog even warm schieten met de reservespelers, dat was erg leuk!

 

       

Ik mocht met de scheids mee naar hun kamer en daarna mee het veld op.

     

Ik mocht ook de aftrap nemen en naar de goal rennen om te scoren ( ik was best bang om te missen maar dat gebeurde gelukkig niet!)

Ik mocht de hele wedstrijd in de dug-out zitten. Ik had een héle leuke middag!

Jordi Peters JO12-1