2e SV Wilhelminaschool Meidentoernooi 15, 16 juni

GEWOON EEN SUPER GEZELLIG TOERNOOI VOOR IEDER MEIDENTEAM !

Beste sportvrienden,

SV Wilhelminaschool (Hengelo OV) wil graag bij deze de meidenteams van uw vereniging van harte uitnodigen op het 2e SV Wilhelminaschool Meidentoernooi, dat gehouden zal worden op zaterdag 15 juni en op zondag 16 juni 2019.

2019, het jaar dat SV Wilhelminaschool zijn 100-jarig bestaan op meerdere wijze feestelijk zal vieren, mede dus door het organiseren van dit groots opgezette Meidentoernooi !!!

Ditmaal verspreid over 2 dagen, mede omdat wij op een zeer groot deelnemersveld rekenen. Nóg groter dan onze 1ste editie van het Meidentoernooi. Deze 1ste was al een groot succes en in ons jubileumjaar zullen wij helemaal alles uit de kast trekken om het voor de voetbalmeiden en het publiek een onvergetelijk evenement te laten zijn.

Een Meidentoernooi als fantastische afsluiting van weer een gezellig en sportief seizoen van alle voetbalmeiden.

Op zaterdag 15 juni 2019 zal er op ons toernooi gevoetbald worden door de MO11- en MO15- teams ( MO11 ‘s ochtends en MO15 ‘s middags).

Op zondag 16 juni 2019 zal er op ons toernooi gevoetbald worden door de MO13- en MO17-teams ( MO13 ‘s ochtends en MO17 ‘s middags) .

Uw vereniging kan dus meidenteams inschrijven in de volgende leeftijdscategorieën:
MO11
MO13
MO15
MO17

Deelname aan het toernooi is gratis en inschrijven is zeer eenvoudig !
Via onderstaande link kunt u 1 of meerdere teams per leeftijdscategorie inschrijven :

Klik hier voor het aanmeldformulier

Na aanmelding ontvangt U automatisch z.s.m. een bevestiging van deelname. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelden, dus wees er aub snel bij, vol = vol.
Aanmeldingen dienen uiterlijk dinsdag 30 april 2019 bij ons binnen te zijn.

Vanzelfsprekend hopen wij uw vereniging met één of meerdere teams op ons toernooi te mogen begroeten, waarbij er uiteraard ook voor elke individuele deelneemster ter herinnering aan ons toernooi een leuke attentie in ontvangst kan worden genomen.

We gaan er samen een groots en onvergetelijk voetbalfeest van maken vóór en mét de voetbalmeiden, en hopen op jullie aller komst !

Voor nadere inlichtingen en/of vragen omtrent ons Meidentoernooi kunt U natuurlijk ook contact opnemen met Rob van Delft, meidenvoetbalcoordinator SV Wilhelminaschool (06-48021358).
Of mailen : rvandelft@hotmail.nl

Tot ziens op zaterdag 15 én/óf zondag 16 juni 2019 op het SV Wilhelminaschool Meidentoernooi !

Met vriendelijke groet,
organisatie SV Wilhelminaschool Meidentoernooi