24e ambrastoernooi op 7, 8 en 9 juni.

Beste Voetbalvereninging

In het pinksterweekend van 2019 wordt het 24e ambrastoernooi georganiseerd op 7,8 en 9 juni. Graag willen wij u hiervoor uitnodigen. Het betreft een voetbaltoernooi weekend van 11 tegen 11 voor de lagere senioren elftallen. De kosten per persoon zijn € 55,- inclusief verblijf (in slaaptenten) 2x ontbijtbuffet , op de zaterdagavond een chinees buffet en deelname aan toernooi. Schrijf je je in en betaal je voor 15 december 2018 krijg je een korting van 10% op het totaalbedrag.

Het toernooi wordt gehouden in het Limburgse dorpje Grathem waar sportiviteit en gezelligheid hoog aangeschreven staat. Dus wacht niet te lang met inschrijven want er is een limiet van de aantal deelnemende teams. In de bijlage vinden jullie de uitnodigingsbrief, algemene voorwaarden en inschrijfformulier. Als er nog vragen zijn stel ze gerust op ambras@vvgkc.com . Kijk ook op onze facebookpagina voor een sfeerimpressie. Hopelijk mogen wij jullie verwelkomen op dit mooi evenement.

Mvg,
Organisatie Ambrastoernooi

Algemene voorwaarden 2018-2019

Inschrijfformulier 24e Ambrastoernooi 2019

Uitnodigingsbrief 24e Ambrastoernooi 2019