Betonboor Bleeker toernooi 22 en 23 juni 2019

Beste Sportievelingen,

In de bijlage ontvangen jullie de uitnodiging voor het Betonboor Bleeker meerdaags JO13 en JO15 toernooi bij de v.v. Wildervank. Het toernooi wordt komend jaar georganiseerd in het weekend van 22 en 23 juni 2019. Net als in voorgaande jaren is er de gelegenheid om op vrijdagavond voorafgaand aan het toernooi te arriveren. Met klinkende avondprogramma’s en aansprekende nevenactiviteiten, verzekeren wij nu al onvergetelijk voetbalweekend!

Vorig seizoen hebben wij ons mailbestand opgeschoond. Desondanks kan het voorkomen dat jullie een uitnodiging krijgen zonder dat jullie nog actief betrokken zijn bij de O13 (D) en O15 (C) jeugd of bij het voetballen. Verder kan het zijn dat jullie e-mail dubbel openomen is. Wij willen jullie in dat geval verzoeken de mail door te sturen aan de betreffende toernooicommissie of de juiste contactpersoon van de voetbalvereniging, waarbij wij graag in de cc worden gezet. Op deze manier kunnen wij jullie uit het mailbestand halen en de nieuwe contactgegevens verwerken.

Als er naar aanleiding van deze uitnodiging nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Lid Toernooicommissie |Adres
Dhr. D. van der Laan | Sportterreinstraat 23 | 9648 CA | Wildervank | 06-52667338

Sportpark v.v. Wildervank | Bezoekadres
Woortmanslaan 43 | 9648 AA | Wildervank
www.vvwildervank.nl