Trainerswissel Vrouwen 1 FC RDC

Na 3 jaar met passie trainer te zijn geweest van Vrouwen 1 van FC RDC hebben Aat Booij en FC RDC besloten dat de wegen zich aan het einde van dit seizoen gaan scheiden. Onder Aat heeft Vrouwen 1 promotie afgedwongen naar de 3e klasse en staan de FC RDC vrouwen op dit moment op een verdienstelijke 3e plaats, waardoor de nacompetitie binnen handbereik ligt. FC RDC is Aat zeer dankbaar voor zijn inzet en wenst hem een mooie toekomst bij zijn nieuwe club.

FC RDC is trots te mogen melden dat Albert Broekhuis de nieuwe trainer wordt van Vrouwen 1. Naast trainer van Vrouwen 1 blijft Albert hoofd opleidingen van FC RDC.

Hoewel Albert niet nieuw is bij onze vereniging, is het toch goed dat we hem even voorstellen:
Albert heeft zelf gevoetbald bij Roda Deventer en Koninklijke UD op het veld en 10 jaar hoofdklasse in de zaal bij Helios. Zijn leven bestaat voor een groot deel uit sport, ook tijdens zijn maatschappelijke carrière. Albert heeft 7,5 jaar gewerkt als sportinstructeur bij defensie, 7,5 jaar als bedrijfsleider bij de Scheg en hij heeft 12 jaar lang zeven zwemscholen onder zijn hoede gehad. Momenteel werkt hij als activiteitenbegeleider bij Trajectum (mensen met een gedragsprobleem).
Albert heeft een ruime ervaring als trainer. Hij is jeugdtrainer geweest bij Roda Deventer en Koninklijke UD. Daarnaast is hij hoofd jeugdopleiding bij Colmschate en teammanager bij de Go Ahead Eagles C en B-jeugd geweest. Albert heeft gewerkt als hoofdtrainer bij WWV en Sallandia en is in het bezit van het UEFA B trainersdiploma.

Albert is een enthousiast voetbaldier. Naast prestatie vindt Albert plezier en het verbinden belangrijke aspecten. Al met al een man met zeer veel kennis en ervaring. Albert gaat zich de komende jaren naast het trainen en coachen van de dames ook bezighouden met het verder professionaliseren van het meiden/vrouwenvoetbal binnen FC RDC.

Voor vragen kunt u contact opnemen met
Karel Turfboer
voetbalcommissie@fcrdc.nl
Technische Commissie FC RDC.