Uitslagen jeugdcompetitie

Zaterdag 23 maart,

Het is fijn om te zien en te horen dat er weer gevoetbald kan worden op de velden. Het was immers ook mooi weer voor een lekker potje voetbal, de velden waren weer droog en het zonnetje liet zich af en toe zien.

Op het hoofdveld werd er gestreden door de pupillen onder de 10 voor de overwinning. Regelmatig was er gejuich te horen vanaf het veld en de tribune, want wat een supporters waren er meegekomen met alle teams. De pupillen waren weer met een groot aantal aanwezig en hebben lekker getraind op het gras.

De JO11-1 kreeg Diepenveen JO11-2 op bezoek en helaas werd een voorsprong van RDC afgestraft waarna de koppies gingen hangen en Diepenveen de overheersende hand kreeg en met een uitslag van 3-8 boven RDC blijft staan in de competitie.

De JO12-1 liet goed voetbal zien en stuurde Longa `30 JO12-2 met 10-4 naar huis, maar Longa is gebrand om het volgende week in Lichtenvoorde recht te zetten. De tweede plek in de 1e klasse wordt goed verdedigt door onze jongens! Zit er nog meer in?

De JO12-2 moest naar Warnsveld toe om af te rekenen met de JO12-3 van de Warnsveldse boys. Met de eindstand van 2-7 nemen ze de koppositie weer over van de meiden van Voorwaarts die punten hebben laten liggen.

De JO13-1 kwam in Twello niet alleen spelers maar ook mankracht te kort. Ondanks de hulp van jongens uit de JO12-1 werden ze afgetroefd met 2-1 en zakken ze van de koppositie naar de 3e plek in de competitie.

De JO13-2 heeft thuis van Emst JO13-1 weten te winnen met een mooie uitslag van 4-2 en blijven meedoen in de middenmoot.

De JO15 speelden thuis tegen Schalkhaar. Na de 2 minuten stilte uit eerbetoon aan de overleden trainer die is omgekomen bij het schietincident in Utrecht, werd de wedstrijd gestart. Het was een stevige pot voetbal en de goals vielen over en weer. Maar met de eindstand van 5-4 moest Schalkhaar in onze jongens de meerdere erkennen.

De jongens van de JO17-1 speelden thuis tegen Terwolde JO17-1. Na een opstootje op het veld werden de jongens flink toegesproken door Albert. Hierna werd er gevoetbald om de koppositie te behouden, wat ze gelukt is en met de eindstand van 3-2, weer 3 punten op zak liepen de jongens van het veld.

JO17-2 speelden uit bij Helios JO17-2 en hebben gestreden om Helios bij te blijven maar Helios was een maatje te groot en met 5-1 verlies keerden ze weer terug naar huis.

De JO19 kreeg thuis Juventa JO19-1 op bezoek. Het ging gelijk op wat het spannend maakte maar helaas kwam het niet verder dan een gelijk spel. 1-1 werd er genoteerd na 90 minuten spelen.

De meiden van de MO11 hadden vrij vandaag, ze konden bijkomen van blessures en een aantal vielen in bij andere teams.

Dan de gecombineerde teams met Sportclub Deventer samen;

Bij Sportclub Deventer vond de Derby plaats tussen de MO13 meiden 1 en 2. De MO13-2 moest toch echt de meerdere erkennen in de MO13-1. Met 5-1 werd MO13-2 afgetroefd door hun vriendinnen/clubgenoten waarmee ze 2e staan in de competitie.

Mo15-1 moesten vroeg op om in Nieuwleusen de wedstrijd op tijd aan te vangen. Daar namen onze meiden 3 punten mee naar huis na de eindstand van 1-2 en draaien lekker mee in de middenmoot.

MO15-2 kreeg Colmschate `33 Mo15-2 op bezoek en zij waren een maatje te groot. Met een groot verschil ging Colmschate er met de 3 punten vandoor. 0-6 was de eindstand.

De MO17 meiden speelden thuis tegen WSV MO17-1. Na een goede start van Sportclub revancheerde SV zich en ging er met de winst vandoor. 0-2 was de eindstand.

Voor de MO19 stond er geen wedstrijd vandaag op de planning.