3e editie ‘RegioBank-jeugdvoetbaltoernooi’ 24 aug 2019

Beste ‘voetballiefhebber’,

Het is natuurlijk nog lang niet zover maar om ervoor te zorgen dat je er op tijd bij bent hierbij alvast een ‘save the date’-melding. Op zaterdag 24 augustus 2019 vindt namelijk voor een 3e keer op rij het ‘RegioBank-jeugdvoetbaltoernooi’ plaats. Reserveer deze datum alvast in je agenda.
Klik hier voor meer informatie over het toernooi en/of de manier waarop je jouw team kunt inschrijven.

Opnieuw wordt het toernooi gesponsord door RegioBank – Wonen & Welzijn uit Ammerzoden: een bedrijf dat middenin de maatschappij staat en oog heeft voor de toekomst, met name voor de jeugd. Om deze redenen zet het bedrijf zich ook buiten kantoortijden in voor het welzijn van ‘onze jeugd’, door bijvoorbeeld in actie te komen voor Stichting Make A Wish.

2018-12-03 – Document ‘save the data’

2018-12-06_01 – Make-A-Wish – Team RegioBank – Wonen & Welzijn