Groot succes Grote Clubactie

 

 

 

Afgelopen september 2018 is de jeugd op pad geweest voor de Grote Clubactie. Ook dit jaar zijn er weer vele loten verkocht en is de clubkas goed gespekt! Het totale bedrag van de verkochte loten bedraagt € 3117,10. Dit fantastische bedrag zal besteed gaan worden aan de jeugdinrichting in de vernieuwde kantine, kleding en materialen.

Suzanne heeft haar best gedaan bij de oudere jeugd- en de seniorenteams. Ze heeft maar liefst 10 superloten verkocht. Wim Deunk heeft zijn belofte waar gemaakt en bij het tiende verkochte lot zou hij de elfde afnemen.

Herman heeft achter de schermen alle loten ingevoerd en gezorgd dat het verkochte lot van het bankrekeningnummer afgeschreven kon worden.

Het geld is inmiddels gestort op de rekening van FC RDC zodat we nu ook de beloofde prijzen aan de winnaars van de meest verkochte loten kunnen uitreiken.
Er waren maar liefst 5 prijzen te verdelen aan de beste lotenverkopers van dit seizoen.
Verder werden de lotenverkopers in het zonnetje gezet die 20 of meer loten hebben verkocht met een waardebon voor een zakje snoep in de kantine en kortingsbonnen van activiteiten in Nederland.


Bij de JO8 en de JO9 werden Owen 25 loten, Twan 28 loten, Douwe 30 loten blij gemaakt. Toby 49 loten en Vera 74 loten!! verrast met een mooie rugzak (gesponsord door Goal Promotions)

 

 

Bij de JO12 vielen de andere prijzen; Morris 33 loten kreeg ook een mooie rugzak. Daarnaast waren er 2 leden die er met kop en schouders boven uit staken; Wilmar heeft 89 loten op zijn naam staan en Kim heeft er maar liefst 92 verkocht. Zij werden blij gemaakt met een cadeaubon die gesponsord werd van 100% voetbal.

Hopelijk mogen we ook dit jaar weer op jullie bijdrage rekenen om tot een fantastisch resultaat te komen.

Een tip van Kim is; gewoon iedereen die bij je thuis komt het boekje onder de neus drukken, dan “moeten” ze wel een lot kopen. Ik ben de wijk in gegaan in mijn trainings-tenue en ik heb gewoon iedereen aangesproken en aangebeld. Bijna iedereen die ik aansprak heeft wel een lot gekocht!