Uitslagen jeugdcompetitie 30 maart

Er werd weer volop gevoetbald. Het was natuurlijk ook prachtig voetbalweer voor zowel de spelers dan wel de supporters die heerlijk in het zonnetje konden genieten van de wedstrijden.
Er werd goed gevoetbald bij de jongens en meisjes onder de 10 jaar. Er werd gestreden om de bal en heel wat doelpuntjes gemaakt. Een lach en een traan, maar bovenal veel plezier en daar gaat het om.
De JO11 waren vrij vandaag

De JO12-1 zaten op tijd in de auto om naar Lichtenvoorde te gaan. Daar werd gespeeld tegen Longa`30 JO12-2. Het spel verliep in de eerste helft erg stroef maar de tweede helft ging het zoals het moet en werd beloond met een 6-1 overwinning voor RDC wat gevierd werd alsof het kampioenschap al binnen was. Ze zijn in ieder geval op de goede weg hiervoor!

De JO12-2 hadden ook geen wedstrijd.
De JO13-1 waren ook vrij.

De JO13-2 speelden in Klarenbeek tegen de JO13-2. Klarenbeek zat er van het begin af aan bovenop en trok de wedstrijd naar zich toe. Er werden geen punten mee naar huis genomen. Met 6-0 verlies blijven ze zich wel handhaven in de middenmoot.

JO15 moesten naar Warnsveld om daar te spelen tegen de Warnsveldse Boys JO15-1. De koppositie moest verdedigd worden maar helaas werden er geen punten mee naar huis genomen. De wedstrijd werd afgefloten met een eindstand van 1-2. Ze zakken hierdoor naar de 3e plek in de competitie.

JO17-1 deed wat het moet doen. Bij Go Ahead Deventer verdedigden ze de koppositie. De wedstrijd verliep gelijk op tot 3-3. Waarna RDC de overheersende hand kreeg en het scoren makkelijk verliep. Met een 3-7 eindstand konden er weer 3 punten bij geschreven worden.

JO17-2 speelden thuis tegen Colmschate`33 JO17-3. Ze hadden veel moeite om de stand niet te veel op te laten lopen. Er werd helaas voor RDC door Colmschate goed gebruik gemaakt door de ruimte op het middenveld en de score liep in de tweede helft snel op naar 0-6.

Voor de JO19 was er ook geen wedstrijd vandaag.

Van alle combinatie teams in samenwerking met Sportclub Deventer was alleen de uitslag bekend van de MO19 of waren de andere teams dan toch allemaal vrij?

De MO19 speelden thuis tegen ESC Elburg MO19-1. Onze meiden waren daar een maatje te groot voor ESC en hebben met overtuiging de wedstrijd naar zich toegetrokken. Met 7-3 werd ESC naar huis gestuurd. Ze staan nu in de middenmoot van de competitie.