Pupil van de week

Zaterdag 6 april,

Kees Bunt 10 jaar oud, spelend in de JO12-1 is gisteren bij FC RDC Heren Zaterdag 1 pupil van de week geweest. FC RDC 1 moest spelen tegen de nummer 2 uit de competitie; Harfsen. Helaas hebben ze verloren met 1-2. Maar voor Kees was de uitslag helemaal niet zo belangrijk.

Bij het spelen van zijn eigen wedstrijd in de ochtend die hij gewonnen heeft met 6-1 en hij nu echt met zijn team op de 1e plek staat in de 1e klasse, was hij eigenlijk al erg zenuwachtig voor dit moment in de middag zoals hij al aangaf aan de trainers. Hij voelde zich vereerd om dit mee te mogen maken en dat is natuurlijk begrijpelijk als je als  10 jarige jongen tussen de grote voetballers mag zitten!

Kees heeft genoten van de aandacht en alles eromheen. Hij was zo onder de indruk van alles en door de zenuwen heeft hij amper iets gezegd, hij sloeg helemaal dicht. Pas nadat alles achter de rug was kwamen de praatjes. Hij hoopt dat deze grote jongens een keer bij zijn wedstrijd komen kijken!

Er is hem gevraagd om een stukje te schrijven en dit is wat ik van hem heb mogen ontvangen:

Ik was pupil van de week geworden, dat vond ik heel erg leuk. Ik moest op tijd bij RDC zijn, in de kantine mocht ik naar Rosa vragen. Rosa was erg aardig. Toen mocht ik bij de voorbespreking zijn.

 

We mochten in de bestuurskamer en daar hingen oude foto’s aan de muur. Daar kwamen ook andere mensen van het bestuur en de scheidsrechter en de trainer van de tegenstander.

 

 

Ik was wel zenuwachtig hoor, ik was er stil van. Het eerste team vond ik erg aardig en ik heb van ze een voetbal gekregen met handtekeningen. Ik mocht inspelen met ze, dat was cool.

   Ik mocht opkomen op het veld en daarna tossen.

De aftrap ging helemaal goed.

Ik vond het heel erg leuk, super bedankt! Groeten Kees