Uitslagen jeugd competitie

Zaterdag 6 april,

Het was een prachtig weer en er werd weer volop gevoetbald. Zo was het druk bij het hoofdveld van RDC waar de pupillen JO8, 9 en 10 streden om de doelpunten. De mini`s waren ook weer in grote getallen aanwezig en de enthousiaste trainers maakten er een groot feest van!

De JO11 kon helaas niet spelen omdat er niet genoeg spelers waren i.v.m. ziekte. Aankomende woensdag zal de wedstrijd tegen Rohda Raalte in Raalte worden ingehaald.

Onze meiden van de MO11 hebben hun weg naar het kampioenschap verder uitgezet, de meiden van de Eerbeekse boys werden verslagen met 13-0.

De JO12-1 moest in eigen huis tegen AZC uit Zutphen. Na moeizame 10 minuten en een achterstand van RDC werd AZC toch naar huis gestuurd met 6-1. De koppositie is nu voor onze jongens een feit!

De JO12-2 kwamen op bezoek in Olst en werden weggespeeld met 6-0 door Overwetering die nog geen wedstrijd verloren heeft. De koppositie wordt nu van RDC overgenomen.

De JO13-1 moesten uit in Gorssel. Volgens zeggen was dit een slechte wedstrijd maar dit hoort er soms ook bij. Er werden wel 3 punten mee naar huis genomen na een 0-1 overwinning en de 3e plek blijft verdedigd worden.

De Jo13-2 kregen thuis Voorst op bezoek. Er werd gewonnen met een mooie 7-2, de 5e positie blijft gehandhaafd.

De JO15 blijft ook goed in de race voor de koppositie. Met een mooie thuisoverwinning van 7-0 waren ze een maatje te groot voor Vorden.

De JO17-1 moest thuis tegen het altijd goed voetballende Heeten. Zij hebben hun positie goed verdedigd en na een mooi potje voetbal waren de 3 punten voor RDC. 3-1 is de eindstand geworden.

De JO17-2 zijn in Olst geweest en moesten tegen Overwetering. Verslagen met 6-2 zijn ze weer huiswaarts gekeerd.

De JO19 hebben uit in Diepenveen laten zien dat ze een team zijn. Met een overwinning van 0-3 en 3 punten in de pocket klimmen ze langzaam omhoog op de ranglijst.

De gecombineerde teams van FC RDC en Sportclub Deventer hebben ook allemaal weer gevoetbald.

Daar waar ik gevraagd had om foto`s aan te leveren hebben ze wel 3 punten in de pocket gedaan. De meiden van MO15-1 hebben Raalte het nakijken gegeven met een score van 4-2.

De MO15-2 hebben bij Voorwaarts helaas niet te kans gekregen om te scoren. Voorwaarts is een maatje te groot en met een 7-0 verlies hebben ze het veld verlaten.

De MO17 speelden thuis tegen Albatross uit Ugchelen. Ze hebben gevochten voor wat ze waard zijn maar helaas, er zat niet meer in dan een 1-4.

De MO19 heeft ook goede zaken gedaan. In Zwolle werd gewonnen met 6-1 van SCI. Ze staan nu 3e op de ranglijst.