Mo11 geeft JO17-1 les

Donderdagavond 11 april,

Wat een gezellige boel was het tijdens de training van de MO11 meiden. Ze gaan aankomende zondag met het hele team van FC RDC meelopen met de Ijsselloop en daar moest natuurlijk voor getraind worden. Na het lopen van één ronde werd er wat aan ontspanning gedaan. Om tenslotte wéér een ronde te lopen.

Cas Rostang die stage loopt in dit team heeft vrijdag op school met Koningsdag de opdracht om te dansen op het lied van Kinderen voor Kinderen met kinderen uit de groep waarin hij ook stage loopt.  Er wordt door onze meiden besloten om te oefenen met hem! En dat heeft Cas geweten……

De ontspanning tussendoor werd een oefeningsdans!

Wat hebben wij genoten op de tribune van deze gezellige training.

Op de Pasapas die over het veld galmde werd er gedanst.

Maar daar bleef het natuurlijk niet bij….langzaam aan komen de andere teams het veld op lopen om aanstalte te maken voor de training. Maar wat is er nou een betere warming-up dan een leuke dans met de meiden van de MO11.

Het team JO17-1 waarin Cas zelf speelt moest even bij de meiden aanhaken en de warming-up was daar!

En zagen we daar nou écht een aantal jongens mee dansen? Geweldig toch!?

U begrijpt, de sfeer zit er goed in. Deze gezellige groep meiden is op weg om kampioen te worden. Zondag hopen ze op veel support bij de Ijsselloop.

Wordt vervolgd…….