7×7 bij RDC

Vrijdagavond 12 april,

Lekker in het avondzonnetje werd er gestart met de eerste wedstrijden. Het koelde snel af en er waren een handje vol supporters aanwezig. Veelal kinderen die uitgenodigd waren om naar de trainer en hun vader te komen kijken, maar wat is nou leuker dan gewoon lekker zelf te voetballen op het veld wat voor ze klaar ligt!

In de kleedkamer werden de teams van RDC ingedeeld. Er waren genoeg spelers aanwezig om met 2 teams deel te nemen aan deze avond. Dit maal zijn er 5 teams aanwezig en na een goede warming-up -die wel nodig was met de straffe kou op de benen- werden de eerste wedstrijden gestart.

Een derby vindt plaats tussen RDC 1 en RDC 2. Deze werd dit keer gewonnen door het team van RDC 2 in het donker blauwe tenue. Uitslag: 0-4

Het spelverloop verliep over en weer alleen wist RDC 2 de kansen wel te verzilveren.

           

Op het veld ernaast werd er gestreden tussen UD en FC Zandweerd. uitslag: 3-2

           

Na een korte pauze werd er gelijk doorgegaan met de volgende wedstrijden.

 

De druk door Colmschate voor de goal van RDC 1 bleef erg hoog. Luuk had het er lastig mee. Uitslag: 2-0 voor Colmschate.

RDC 2 had het knap lastig tegen FC Zandweerd.  Uitslag:  2-3

 

 

 

Het is mooi en leuk om te zien hoe deze mannen tegen elkaar strijden en in het veld staan alsof ze weer 20 zijn! Geweldig die drive en spirit te zien.

Deze avond werd gewonnen door Colmschate met 3 gewonnen wedstrijden.    

Ben jij een sportieve 35 of 45 plusser en heb je zin in een potje voetbal zonder gedoe. De volgende wedstrijd is op vrijdag 17 mei bij Koninklijk UD. Maar meld je wel eerst even aan via deze website.