De toppers van RDC!

Zondag 14 april,  de IJsselloop op de Brink in Deventer,

 

 

 

Al twee weken trainen de meiden van MO11 op de training voor de IJsselloop op de 2 km. Megan de stagiaire tijdens de trainingen kwam met het leuke idee om met het team mee te doen en nam de meiden mee in training. Het resultaat mag er zijn!

Zoals jullie vast wel in alle andere berichten hebben gelezen is het altijd feest met deze vrolijke meiden; tijdens de training, met elkaar, met de trainers, met de stagiaires, de supporters (altijd in grote getallen aanwezig) en onder de douche wordt er altijd gefeest met muziek. Gisteren hebben ze met elkaar alvast een voorproefje genomen op wat wellicht op 25 mei echt mag gaan gebeuren…..

Ze hebben zich voorgedaan als echte kampioenen door met het team SAMEN de IJsselloop te lopen. Albert -die als moeder de gans voorop liep- en 2 moeders hebben ook de hardloopkleding erbij aangetrokken en liepen mee om de eventuele achterblijvers op te vangen. Maar dit was gelukkig niet nodig want ze bleven mooi als een écht team bij elkaar.

Bij de fietsenstalling was het verzamelpunt en daar kregen de meiden een leuke verrassing! Goal Promotions heeft leuke shirts geleverd waarin de meiden zich hebben laten horen en zien.

 

 

Het feestje werd aangedaan op het podium achter de Hema.

Er wordt gedanst……

  gezongen en de jel wordt nogmaals aangedaan.

Nadat de persoonlijke nummers op de shirts waren bevestigd en de meiden uitgefeest waren konden we op weg naar het verzamelpunt op de Brink voor de start van de IJsselloop.

Vol spanning worden de laatste instructies gegeven en kunnen ze van start.

Het zonnetje maakt, dat het voor iedereen een zeer aangename dag is. Er wordt door iedereen zijn best gedaan en tussen alle andere kinderen horen we onze meiden er al zingend aankomen. De kleurige shirts en vrolijke gezichten daar kan niemand meer omheen en is het een zeer aangename verschijning als deze groep langs komt lopen.

 

De finish wordt aangedaan en als échte kampioenen bedwingen ze met elkaar de streep.

Een gróóts onthaal bij de finish en de medaille wordt door hun eigen trainster Megan uitgereikt! We zijn erg trots op deze club meiden.

De Vrienden van RDC hebben de meiden verrast met een heerlijk ijsje van Talamini.

Een mooie dag met veel plezier waar we nog lang op terug kunnen kijken.

Dit team laat zien dat niet het voetballen alleen centraal staat maar vooral het plezier!