Uitslagen jeugd competitie 20 april

Zaterdag 20 april,

Ook in het paasweekend moest er gevoetbald worden, op zich geen straf met het heerlijke zonnetje en de zomerse temperaturen.

De JO 8/9 waren goed aan het voetballen op veld 2 en het spel verliep over en weer. Er zitten leuke talentjes tussen. Waaronder deze hoekschop die er heel goed ingedraaid werd en op de kruising de goal weer verliet helaas.

 

Zoals al eerder vermeldt wordt er in de competitie van deze groep kinderen en de JO10 geen standen bijgehouden en gaat het om het voetballen en het plezier die de kinderen hiermee hebben. Het is fijn om te zien dat zowel de leiders en trainers zich allemaal goed inzetten om dit doel te bereiken.

De MO11 en de JO11 zijn vrij dit weekend en er stond geen training op het programma van vandaag.

De JO12-1 moest vandaag naar Zutphen. Een moeilijke wedstrijd aangezien er stuivertje gewisseld wordt met de koppositie. De JO12-1 kampt met geblesseerden en gelukkig kon er geleend worden. Maar helaas kwamen ze fysiek te kort en werd het mooie complex van Zutphen verlaten met een 3-1 verlies.

 

De JO12-2 speelde een thuis wedstrijd tegen de Warnsveldse boys JO12-3. Er werd met 8-2 gewonnen en daarmee laten ze zien dat ze de 2e plek in de competitie ook verdient hebben.

 

De JO13-1 was vrij vandaag, ze staan op de 2e plek met een wedstrijd minder gespeeld.

JO13-2 was ook vrij vandaag, zij staan met 2 wedstrijden minder gespeeld in de middenmoot, maar er kan nog heel wat gebeuren in deze competitiestand.

Bij de JO15 is het spannend bovenaan. Ze hebben zich goed gerevancheerd en delen de koppositie met Warnsveld en met een beter doelsaldo staan zij nu bovenaan. Vandaag werd er bij Apeldoorn tegen WSV gewonnen met 2-5.

De JO17-1 hebben uit in Schalkhaar de eerste punten laten liggen. Er werd van de JO17-4 verloren met 5-4. Hierdoor verdwijnt de koppositie in de competitie voor onze jongens en neemt CSV Apeldoorn deze over omdat het doelsaldo beter is.

De JO17-2 moesten in Eefde aan de bak. Tegen de JO17-1g werd er gestreden om de punten. Bij de einduitslag van 4-3 werden er helaas weer geen punten meegenomen door RDC en blijven zij onderaan staan.

De JO19-1 moest thuis strijden tegen Heeten JO19-1. In de warme zon die werd ook hier gestreden om de punten. Het spel verliep over en weer. Ook hier was het een doelpunten feest en werd helaas voor RDC het veld met een verlies verlaten. 3-4 was de eindstand en blijft RDC in de middenmoot staan.

De meiden van MO15-1 moesten naar Nijverdal. Er werd pittig gespeeld en dat maakte dat de meiden met een goed spel de overwinning naar zich toetrokken. Er werd met 1-2 gewonnen van DES MO15-1

 

De MO15-2 waren vrij vandaag.

De MO17 hebben hun allereerste puntje in de competitie gepakt. Met een gelijkspel van 1-1 tegen De Hoven uit Zutphen komen ze in ieder geval van de 0 af.

De meiden van MO19 hebben in Hattem goede zaken gedaan. Er werd overtuigend gewonnen met een festijn aan doelpunten. Met een eindstand van 2-7 werden er 3 punten mee naar huis genomen en staan ze aan kop in de competitie.

Kortom en werden overwinningen gevierd, verliezen gedragen en een gelijkspel wat als een overwinning voelde! Voor sommigen blijft het nog spannend in de strijd om het kampioenschap. We maken ons na de prachtige paasdagen op voor nieuwe wedstrijden die het erom doen in de strijd om het kampioenschap!