JO12-1 Blessureleed gooit roet in het schema

Zaterdag 4 mei,

Helaas hebben we de geplande wedstrijd voor vandaag moeten afzeggen van een te groot blessureleed binnen het team.      Enhao; bovenbeen/knie blessure, Jorrit; voetblessure, Mert; een hersenschudding.

We zouden in Lochem tegen SP Lochem JO12-1 moeten spelen, een getergde tegenstander die met ons de 2e positiestrijd aan gaat waar wij nog net een beter doelsaldo hebben. Hoe graag we ook zouden willen spelen met invallers, (in dit geval uit verschillende teams moeten lenen) dit soort wedstrijden wil je met je eigen team spelen. 20 mei gaan wij hopelijk met een fit team de strijd in Lochem aan!

Geen wedstrijd maar wel trainen is ons motto. Dit hebben we dan ook gedaan.

De weergodin heeft ons haar verschillende soorten neerslag laten beleven op het veld deze ochtend. Maar onze jongens zijn niet van suiker en gaan onverschrokken door wanneer het om voetballen gaat.

Hoe mooi is het als je voor aanvang even met de trainer latjetik kunt doen.

 

 

 

Na een wedstrijdwarming-up;    

werden er allerlei vormen van aanval en verdedigings oefeningen gedaan. Er werd door een ieder hard gewerkt.

                 

Dan een partij om de training af te sluiten.

Enhao heeft voorzichtig mee kunnen trainen, gelukkig boekt hij vooruitgang en hopen dat hij er in ieder geval de volgende wedstrijd bij zal zijn. Mert heeft nog wat rust nodig en Jorrit zullen we vast moeten binden aan de stoel ben ik bang om te zorgen dat hij echt rust houdt om zijn voet te laten genezen.