Jeugd competitie uitslagen 11 mei

Zaterdag 11 mei,  een heerlijk zonnetje straalt over de velden van FC RDC. Terwijl sommigen zich nog een keer omdraaien in bed of op zoek zijn naar een Moederdagkado, boodschappen doen voor het weekend of zich aan het voorbereiden zijn op de kampioenswedstrijd van deze middag (RDC 2) werd er nog een heel voetbalprogramma afgewerkt op de velden.

Terwijl de mini`s een leuke en gezellige training hebben wordt er op het veld ernaast een wedstrijd van de JO9 gespeeld. Het spel verliep over en weer. Leuk om de fanatieke jongens en meiden hier bezig te zien met de strijd om te scoren.

 

 

De JO11 speelden al vroeg in Raalte. Met een incompleet team werd er met grote cijfers verloren,12-3. Helaas staan ze onderaan in de competitie met 0 punten en lukt het ze maar niet om een puntje te pakken in de competitie.

De MO11 meiden hadden geen wedstrijd vandaag. Terwijl er voor hun de kampioensvoorbereidingen in volle gang zijn wordt er door het team hard getraind op veld 1.

De JO12-1 speelden thuis tegen Winterswijk. In de hoop op puntenverlies van de koploper wordt er hier op het veld hard gestreden voor de winst. Met goed combinatiespel werd er gewonnen met 7-3. Ze staan net onder de koploper en zullen zaterdag 25 mei proberen om van Zutphen 3 punten weg te smokkelen om de competitie nog écht spannend te doen maken maar dan moeten ze nu wel alles nog winnen!

 

De JO12-2 moesten naar Zutphen . Tegen Zutphen is het altijd lastig spelen. Een goed team, maar toch was RDC beter vandaag en de 3 punten werden mee naar huis genomen. Met 0-4 werd er gewonnen.

 

 

                          

De JO13-1 speelden op veld 1 de wedstrijd tegen Oeken/Brummen. Met een nipte overwinning 3-2 tegen de hekkensluiter, blijven ze nog in de race voor het kampioenschap.

De JO13-2 konden helaas Voorwaarts niet de baas zijn. Met een gelijkspel 2-2 blijven zij zich handhaven in de middenmoot.

De JO15 zijn in Zutphen geweest voor een mooie pot voetbal. daar werd gewonnen met 1-8 en hebben zij het doelsaldo wat weten op te schroeven, zodat zij de koppositie weten te handhaven omdat het doelsaldo beter is. Tom de trainer mag zich voorzichtig gaan klaarmaken voor 2 kampioenschappen. Met RDC 2 waarin hij zelf speelt heeft hij deze middag de beker al bijna binnen handbereik weten te krijgen en zal woensdag de beslissing vallen.

De JO17-1 speelden uit tegen Voorwaarts. Wellicht dachten ze dat het kat in het bakkie was, aangezien ze tegen de hekkensluiter moesten spelen,  maar het werd een pittige wedstrijd waarin punten verlies werd geleden; 1-1 en ze zelfs het kampioenschap op het spel hebben gezet. Gelukkig voor hun heeft de koploper ook punten laten liggen en verloren en staan ze nu 1 punt los van de tweede positie. Met nog 2 wedstrijden te spelen gaat het spannend worden.

     

De JO17-2 werden flink afgetroefd in een thuisduel tegen Schalkhaar. Onder het gejoel van toeters en gejuich omdat RDC 2 hun “kampioenswedstrijd” aan het spelen waren op veld 1, werd er verloren met 1-11 van Schalkhaar.

De JO19-1 speelden na de verdiende overwinning van RDC 2 een moeilijke wedstrijd tegen Haarle Hellendoorn. Het spelverloop ging over en weer en er werd met vlagen erg goed gevoetbald. Er werd gewonnen met 4-3.

 

 

De gecombineerde meiden teams van FC RDC en Sportclub Deventer;

De MO15-1 moesten naar Hattem toe om te strijden voor de positie in de middenmoot. Met de eindstand van 0-0 gaat Hattem hun voorbij in deze strijd.

 

 

De MO15-2 hebben thuis de grote meerdere moeten erkennen in hun tegenstanders uit Zutphen. Met 0-7 werd er het veld verlaten.

De MO17 moesten spelen in Apeldoorn tegen ZVV`56. Ook zij hebben het veld met verlies moeten verlaten de eindstand werd 3-1.