29 mei i.p.v. 22 mei a.s. Bas Nijhuis en Bert van Losser bij FC RDC

Geachte (ouder/begeleider van) lid van FC RDC,

Mede namens De Vrienden van FC RDC nodigen wij u uit voor een speciale avond in onze kantine op woensdag 29 mei a.s. (de datum is gewijzigd van 22 mei naar 29 mei t.o.v. eerdere berichtgeving i.v.m. de nacompetitie Keuken Kampioen Divisie)

Zoals u onlangs ook al in ons Magazine kon lezen is het bestuur bezorgd over de negatieve ervaringen die onze clubscheidsrechters soms hebben tijdens het fluiten van wedstrijden. In verband hiermee hebben wij de Deventer Scheidsrechters Vereniging (DSV) bereid gevonden ons hierin te ondersteunen en er een positieve draai aan te geven. Wij nodigen dan ook graag alle spelers/leiders/trainers/ouders uit om vanaf 19.15 uur hierover in gesprek te gaan met elkaar en goede afspraken te maken. Dit zal tot uiterlijk 20.30 uur duren, omdat ..…..De Vrienden van FC RDC het mogelijk hebben gemaakt dat vanaf 20.45 uur internationaal scheidsrechter Bas Nijhuis en RTV Oost presentator/voetbaltrainer Bert van Losser u en ons zullen trakteren op een interactieve avond vol sappige en spraakmakende anekdotes uit de voetbalwereld. Ook zal Bert van Losser op zijn geheel eigen wijze Bas Nijhuis interviewen. U kunt echter ook zelf al uw prangende vragen aan deze beide heren stellen gedurende deze 2 x 3 kwartier durende sessie. Tussendoor is er gelegenheid om delen van de finale van de Europa League te bekijken.

Programma
19.00 – 19.15 uur inloop
19.15 – 20.30 uur interactieve sessie leden / DSV
20.30 – 20.45 uur pauze
20.45 – ………. programma Bert van Losser / Bas Nijhuis

Wij kijken graag uit naar uw komst en we rekenen op een vol huis !

Met vriendelijke groet,

Bestuur van FC RDC