Uitslagen jeugd competitie 17 mei

Zaterdag 17 mei,  op sommige velden pakten de donkere wolken zich letterlijk samen, maar ook figuurlijk deden de wolken zich tegoed. Ook worden de uitslagen overschaduwd door de mooie overwinning van Duncan op het Eurovisie Songfestival en weet hij na ruim 40 jaar het festival weer naar Nederland te krijgen. Des al niet te min is er weer lekker gevoetbald op de velden.

Aangezien ikzelf vanochtend op tijd weg moest met het eigen team heb ik niets meegekregen wat er zich heeft afgespeeld in de vroege ochtend op de velden bij RDC en kan ik u hier  niets over vertellen helaas. Er zal ongetwijfeld met veel strijd en vooral veel plezier gevoetbald zijn.

JO11-1 speelden thuis tegen Wijhe en moeten het helaas weer doen met een verlies, ditmaal met grote cijfers; 2-14.

 

MO11 De meiden denderen voort over de velden en je hoort ze al van verre aankomen. Met veel plezier wordt er gevoetbald en maken ze er een feestje van. Ook nu werd er weer met grote cijfers gewonnen 0-20 en is het doelsaldo +111 ongewoon.

 

Zaterdag 25 mei vieren zij hun kampioenschap. Iedereen is welkom om hun aan te moedigen. De wedstrijd vindt plaats op het hoofdveld om 10.00 uur!

 

JO12-1 hebben zich in Warnsveld af laten troeven en werden overdondert door het aanvallende geweld van de tegenstanders. Met maar liefst 6-2 werd er verloren en moeten ze nog flink strijden om de 2e positie in de 1e klasse vast weten te houden.

 

JO12-2 kregen pas erg laat te horen dat de wedstrijd niet door gaat omdat de tegenstanders geen team op de been konden krijgen.

JO13-1 hebben in Eefde goede zaken gedaan. Met een 3-0 overwinning werden er weer 3 punten mee naar huis genomen en staan ze op een mooie 2e plek in de competitie van de 2e klasse. Hopende dat de koploper in de laatste wedstrijd puntjes laat liggen……misschien zit het er nog in!

JO13-2 moesten thuis tegen de koploper en hebben een puike wedstrijd gespeeld! Er werd echter wel verloren, maar met een eindstand van 1-2 doe je het toch goed en tuurlijk had je graag die 3 punten willen hebben, maar dit soort uitslagen zegt ook vaak iets moois over de wedstrijd.

 

JO15 deze jongens staan op een gedeelde 1e plek in de competitie, met nog 1 wedstrijd te spelen. Het doelsaldo van hun is beter dan de nummer 2. Als ze zaterdag weten te winnen dan mogen zij zich Kampioen noemen van de 3e klasse!

 

Zaterdag 25 mei kunnen ze de aanmoedigingen wel gebruiken. Om 14.00 uur wordt er bij Sportclub Deventer gestreden voor de cup!

De wedstrijd van vandaag; thuis tegen Diepenveen. De eerste helft werd er goed gespeeld en waren ze aanvallend sterk. De tweede helft was het aanvallend niet best maar hebben ze niets weggegeven. Met 3-0 werd het veld verlaten en maakten ze er alvast een klein feestje van.

           

JO17-1 speelden thuis tegen Schalkhaar JO17-3. Waar ze 13 april nog verloren met 5-4 van Schalkhaar JO17-4 werd er vandaag met een grote overmacht gewonnen van de 17-3. De eindstand van 6-2 staat in de boeken en ook hier werd al stiekem een klein feestje gevierd; met nog 1 wedstrijd te gaan en 1 punt verschil met de tweede positie staan de JO17 mannen bovenaan in de 2e klasse! Zaterdag 25 mei speelt RDC de kampioenswedstrijd om 14.30 uur in Wijhe!

JO17-2 hebben afgelopen woensdag thuis verloren met 3-0 van Diepenveen. De wedstrijd van gisteren is verzet naar aankomende woensdag 22 mei tegen Heeten.

JO19-1 moesten naar Luttenberg en daar ging het spel gelijk op. Met een gelijkspel van 2-2 hebben ze toch weer een puntje mee genomen naar huis.

Dan is er nog gevoetbald door de gecombineerde teams van de meiden van FC RDC en Sportclub Deventer.

MO15-1 moesten naar Hattem toe en namen 1 puntje mee naar huis. Het is 0-0 gebleven. Met nog 2 wedstrijden te gaan staan ze op een mooie 4e plek en zit er misschien nog meer in?

MO15-2 heeft niet gespeeld.

MO17 heeft ook niet gespeeld.

MO19 speelden thuis tegen SJO JCHW uit Dalfsen. Er werd met 6-3 gewonnen. Het blijft spannend bovenin de competitie. Zaterdag 25 mei wordt daar de kampioenswedstrijd gespeeld. Ze moeten dan in Oosterwolde wel winnen en hebben ze met een beter doelsaldo het kampioenschap in handen van de 2e klasse!