Echte kampioenen MO11

Zaterdag 25 mei 2019 zal bij velen nog lang in het geheugen blijven. Onze meiden van de MO11 zijn kampioen geworden.

Terwijl de MO11 nog volop in de competitie zaten werd er achter de schermen al stiekem gewerkt aan een kampioensfeest om nooit te vergeten voor deze geweldige groep meiden. En dat hebben ze geweten!

Op tijd was iedereen aanwezig.  Er was zelfs een programmaboekje gemaakt over het hoe en wat. Eerst werd er alle tijd genomen voor de haren en de make-up.

Er zou een teamfoto gemaakt worden voor onze sponsor van Goal Promotions die de kampioenshirts gesponsord heeft. Daarvoor onze dank.

Dan volgt de warming-up, om hierna vervolgens weer even terug naar de kleedkamer te gaan.

Bij een kampioenswedstrijd pak je uit; Eric Luttikhuizen van de andere kampioenen;  RDC2 was vandaag gevraagd om als stadsomroeper van RDC.  De staf en meiden werden als échte kampioenen het veld opgesproken.

Er lag geen rode loper, maar ze werden wel als echte diva’s ontvangen op het veld, vanuit de catacomben onder luid applaus van het massaal aanwezige publiek kwamen ze één voor één het veld op.

De wedstrijd verliep zoals verwacht en de doelpunten waren om te smullen!

Albert heeft de luxe om in de drinkpauze voor deze wedstrijd een compleet nieuw team op het veld neer te zetten.

Er werden heel wat doelpunten gemaakt en dan staat onze eigen Jack van Gelder (Eric)klaar om de doelpuntenmaker -nadat het hem ingefuisterd werd- om te roepen en met toeters aangemoedigd om vooral zo door te gaan.

Een heel spannende wedstrijd werd het niet, maar Barneveld bleef voetballen. Ondanks een paar goede reddingen van de keepster van Barneveld kwam er toch een score op het bord van 16-0.

Met een doelsaldo van 129 voor en slechts 2 tegen in de 2e klasse mogen onze meiden zich eindelijk kampioen noemen!

Na het fluitsignaal barste het feest écht los. Met luid gejuich, rookkanonnen en applaus werd er genoten op het veld door de meiden en de staf!

In de catacomben stond al enige tijd de tafel klaar met de kampioensbekers, champagne en de bloemen. (Gesponsord door ten Kate)

Er is zelfs aan de tegenstanders gedacht met potten drop om ze niet geheel ten onder te laten gaan in alle feestvreugde.

Nadat de (kinder)Champagne werd opengetrokken moest er met elkaar geproost worden.

Waarna de huldiging kon plaatsvinden. Albert die van elk van zijn pupil een klein woordje zei overhandigde ze één voor één de beker en bloemen.

 

Het feestje werd in de kleedkamer nog even verder gevierd met muziek en confetti. Om vervolgens met de wedstrijdkleding onder de douche te gaan.

In de kantine werd de kampioenstafel voorbereidt. Ontvangen met het lied;  ik krijg die lach niet van mijn gezicht, komen de clubhelden de kantine binnen. Om vervolgens te gaan genieten van de mooie en lekkere taarten die voor ze klaarstonden verzorgd door de Vrienden van RDC en Suzanne heeft een fraaie creatie gemaakt.

Het vuurwerk wordt ontstoken en genieten maar…. er was zelfs genoeg voor de ouders!

Na een kleine pauze waarin ze zich nog even hebben uitgeleefd op het pannaveldje stonden de patatjes met frikandellen voor ze klaar die van het bestuur hebben gekregen.

Ook een mooi woordje namens het bestuur en een Kampioen van RDC  met de Veteranen.

Alles bij elkaar was het een mooie dag met échte kampioenen. Graag willen wij iedereen bedanken die dit kampioenschap tot een mooi feest hebben gemaakt;  de feestcommissie, alle ouders,  broers, zussen,  opa’s en oma’s, ooms en tantes. De sponsoren, de spreekstalmeester en natuurlijk niet de vergeten de geweldige meiden en de staf  van de MO11!