Bijeenkomst Bas Nijhuis/Bert van Losser en scheidrechstersbijeenkomst morgenavond uitgesteld !!!

Helaas dienen we als gevolg van een dwingende agenda wijziging op het laatste moment bij Bas Nijhuis door de KNVB de geplande bijeenkomst van morgenavond uit te stellen tot een nader te bepalen moment in het nieuwe seizoen. Uiteraard spijt ons (en Bas Nijhuis en Bert van Losser) deze late afgelasting bijzonder, maar we hopen op uw begrip voor deze onvoorziene omstandigheden. We verzoeken u dit bericht met zoveel mogelijk anderen te delen, zodat we voorkomen dat we mensen die dit bericht niet lezen voor niets naar het clubhuis komen. Hopelijk kunnen we nu morgenavond in plaats van naar het clubhuis allemaal naar de huldiging van Go Ahead Eagles. Dank voor uw begrip en nogmaals onze excuses.

LET OP: in tegenstelling tot eerdere berichtgeving is de voorafgaande bijeenkomst voor de (club) scheidsrechters na overleg met de Deventer Scheidrechters Vereniging ook afgelast !! 

Nieuwe data voor beide bijeenkomsten volgen op een later tijdstip.

 

Bestuur De Vrienden van FC RDC