Hét gezelligste team van FC RDC; MO11

 

 

De meiden van de MO11 laten zien dat niet alleen het voetbal bij RDC belangrijk is maar ook het gezellig hebben met elkaar. Ze maken overal een feestje van. zo ook deze bewuste dinsdagavond 28 mei; de avond van de Go Ahead Eagles om zich terug te vechten in de eredivisie, maar dan móest er wél gewonnen worden van RKC. De meiden van de MO11 geven aan dat dit klusje wel zo geklaard zal zijn,  als ze net zo zouden voetballen als ons. (alles gewonnen en +127)

Zaterdag werd de afspraak tussen de meiden gemaakt om rond 18.00 uur aanwezig te zijn in de kantine om samen naar de wedstrijd te kijken van Go Ahead Eagles. Klokslag 18.00 uur was het team compleet. Ze hebben er zin in. En dat was te zien aan de ingeslagen buit die op de tafel werd gelegd. Maar goed dat niet alle ouders dit gezien hebben. Wellicht dat de emmers vannacht naast het bed zullen staan…..en de tandarts al gebeld moeten worden…….

Ze zouden zelf zorgen voor de versnapering:

Ome Pepe heeft de meiden ook pannenkoeken beloofd als ze kampioen zouden worden dus deze belofte kwam ome Pepe na.

Pannenkoeken, pizza, poffertjes, cup cakes, bakken vol popcorn, chips en zakken vol snoep, komkommers en tomaatjes en a way to much ranja. Je werd al misselijk als je ernaar keek.

Als je het doet moet je het ook goed doen! is het motto van de MO11.

 

Ondanks dat GAH al vrij snel met 1-0 achter kwam te staan mocht dat voor deze meiden de pret niet drukken. Er werd gezongen, gelachen maar vooral gegeten van alle lekkere dingen weggespoeld met de overzoete ranja……

 

Wat is nou leuker dan met elkaar leuke dingen doen behalve voetbal kijken?….De aandacht werd al gauw op wat anders gevestigd toen de tafel bijna leeg was……

 

 

De spanning van het spel kregen de meiden zeker wel mee, helemaal toen er een penalty voor GAH werd gegeven en er gescoord werd. Er werd gewacht…… en uiteindelijk met gegil en luid applaus werd de goal ontvangen! zo vlak voor rust is dat natuurlijk fijn.

De meiden hadden net als de heren op het veld ontspanning nodig. Terwijl er in de kleedkamers in de Adelaarshorst een medisch incident plaatsvond waren onze meiden met elkaar op een groot veld aan het voetballen.

 

 

En dat de rust wat langer moest duren door dit incident dat vonden de meiden tenslotte helemaal niet erg, want dan konden ze nóg later naar bed!

Terwijl de tweede helft van de wedstrijd aanving bleven de meiden liever op het veld met elkaar bezig dan dat ze weer nar binnen moesten voor de wedstrijd. Maar nadat de spanning steeds groter werd en je het gejuich vanuit de Adelaarshorst kon horen hier op de velden moesten de meiden toch echt weer zien wat er gebeurde in de wedstrijd.

Nadat de tijd doortikte en het steeds spannender werd was de deceptie erg groot toen in de laatste minuut RKC het feestje voor GAH verpeste. Ook in de kantine van RDC werd het even stil. Tja dat is het voetbal, soms is het hard zeker als je er zo hard voor gestreden hebt. Het was een mooie wedstrijd om te beleven en tja er kan er maar 1 de kampioen zijn. En…….

DAT ZIJN WIJ:        DE MO11 VAN FC RDC!!!!!