Adidas voetbalschoenen truck bij FC RDC

Op zaterdag 17 augustus zal Adidas, in samenwerking met 100% Football Deventer, met haar speciale voetbalschoenen truck langskomen bij FC RDC.

Van 9:30 uur tot 15:00 uur hebben alle leden van de club de gelegenheid om de modellen van de huidige voetbalschoenen collectie van Adidas te proberen. Er zal een klein parcours door Adidas uitgezet worden om de schoenen te testen en daarnaast is het hoofdveld van 12:00 uur tot 13:30 uur beschikbaar om jouw favoriete voetbalschoenen te proberen! Dus kom langs, probeer het uit en tag @100footballdeventer in jouw Instagram post! Uiteraard zijn je broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes en vriendjes ook van harte welkom bij deze unieke gelegenheid!

Leden van de club krijgen tevens 10% korting op aanschaf van hun voetbalschoenen (of andere producten) bij 100% Football Deventer!