2e Pepe Jacome Toernooi

Op 20, 22 en 24 augustus as zal voor de tweede keer het Pepe Jacome Toernooi gehouden worden. Dit meerdaagse toernooi in de voorbereiding van het seizoen was vorig jaar een groot succes. Helaas kan de winnaar van vorig jaar, VV Holten, dit jaar niet deelnemen. De vier deelnemers voor deze 2e editie zijn SV Schalkhaar 2, VV Lettele, VV De Gazelle en gastheer FC RDC.

Op zaterdag 24 augustus vindt de finale dag plaats met de wedstrijden om de 3e plaats en de finale. Tevens is er vanaf 15:30 uur een DJ voor de muzikale invulling en zal er een speciale catering hoek ingericht worden waar heerlijke snacks/hapjes genuttigd kunnen worden. Denk hierbij aan Turkse pizza, kipsate, gehaktballen, etc. Ook is er weer een leuke verloting waarbij prachtige prijzen gewonnen kunnen worden.

Hieronder vindt u het programmaboekje voor de 2e editie van het Pepe Jacome Toernooi bij FC RDC:
2e Pepe Jacome Toernooi

Klik hier om naar de toernooipagina te gaan.