FC RDC in de finale

In de tweede editie van het Pepe Jacome-toernooi staat FC RDC 1 in de finale.
Ons vlaggenschip startte op dit voorbereidingstoernooi startte met een overwinning op vv Lettele.

De eerste wedstrijd was afgelopen dinsdag, de eerste testcase ook voor trainer Jacob Ensing. Met nog niet alle spelers terug van vakantie startte de Deventer oefenmeester met een 3-3 gelijkspel op Lettele.

Omdat er echt een winnaar benodigd is, volgde er een strafschoppenserie. Daar kwam FC RDC als winnaar uit (3-2) en spelen ze zaterdag de finale.

De tegenstander in die finale zal donderdagavond bekend worden, want dan wordt die andere ‘halve finale’ gespeeld. Om 20:00 uur nemen Schalkhaar 2 en De Gazelle het tegen elkaar op.

De verliezer speelt dan zaterdag tegen Lettele om de derde plek. Aanvang van die kleine finale is om 12:30. De winnaar van donderdagavond speelt dan dus in de finale tegen FC RDC 1.

Om 15:00 uur zal er worden afgetrapt op het hoofdveld voor die eindstrijd.
De finaledag zal worden omlijst met muziek van een DJ voor en zal er een speciale catering hoek ingericht worden waar heerlijke snacks/hapjes genuttigd kunnen worden. Denk hierbij aan Turkse pizza, kipsate, gehaktballen, etc.

Ook is er weer een leuke verloting waarbij prachtige prijzen gewonnen kunnen worden. Tegen 17:00 uur zal er bekend zijn wie vv Holten aflost, want die wonnen vorig jaar de eerste editie van dit meerdaagse voorbereidingstoernooi op Sportpark Borgele.