Een nieuw en uitdagend seizoen

Waar de voetballers zo langzaam aan de trainingen hebben hervat en met de wedstrijden zijn begonnen verloopt de start van het biljartseizoen een beetje stroef door de afwezigheid van een groot aantal spelers. Niet dat een meerderheid afwezig is, maar toch. De overvloed aan vrije tijd speelt voor een aantal mannen een rol, in een enkel geval zijn het gezondheidsperikelen. In ieder geval is het een stuk voordeliger er in september op uit te trekken. De winnaars van de prijzen van afgelopen seizoen willen geen risico lopen en zijn gewoon weer aanwezig. Je kunt je, aan de hand van de paar wedstrijden die er de eerste avond gespeeld zijn, afvragen of er stiekem spelers een spoedcursus scoren met biljarten hebben gevolgd. En toch: “resultaten in het verleden behaald zijn geen garantie voor” etc.etc.; we zullen de komende tijd zien welke ontwikkelingen er te bespeuren zijn. Eerst nog even de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op 19 september. Als die achter de rug is zullen we als gebruikelijk die avond nog wel even een balletje stoten. Overigens konden we weer een nieuw lid begroeten. Kees O., veel plezier en het succes moet je zoals iedereen verdienen! Als gebruikelijk de eerste speelronden geen stand op deze plaats.

UITSLAG NAJAARSCOMPETITIE :

Wie tegen wie Caramboles Beurten h.s. Uitslag
Tjarko Hoven Joan de Weerd 17 15 32 3 3 2 0
Jan Henk Stegeman Jan de Wilde 17 29 32 6 5 0 2
Edwin ten Wolde Hans Peet 29 19 26 8 5 2 0
Jaap van den Bergh Roel van de Worp 29 35 24 6 5 2 0
Marcel Tode Jan Henk Stegeman 30 21 27 5 4 2 0