Alle begin is moeilijk.

Nee, het gaat niet om de getoonde kwaliteiten op het groene laken. Het moet me even van het hart: met het verstrijken van de jaren lijken de zichtproblemen van spelers een probleem te worden. En wederom nee: geen namen of andere herkenningsmogelijkheden van de mensen die menen dat zij het onderwerp zijn. Het heeft ook niets te maken met de resultaten van de gespeelde partijen. Of misschien toch wel?
Wat is het geval? Gedurende de avond vielen er zeer regelmatig opmerkingen te noteren over het noteren van de partijgegevens op het ontworpen en tot nu toe tot bijna ieders tevredenheid gebruikte formulier. “Er is te weinig ruimte op de regels om de gegevens in te vullen.” Men zou kunnen zeggen, zet je bril op en schrijf wat kleiner, maar dat is blijkbaar wat kort door de bocht. Om nu de criticasters de mond te snoeren is er een nieuwe versie van het formulier beschikbaar met minder regeltjes (lees beurten) en dus een regelhoogte die 29% hoger is. Te hopen is dat de prestaties op de tafels navenant hoger zullen worden. Maar, vanwege de papierkosten is het wel zaak eerst de nog aanwezige formulieren op te maken…. Vragen/opmerkingen kunnen worden gesteld/gemaakt tijdens de Algemene Leden Vergadering van onze biljartclub a.s. donderdag. En dan nu nog de uitslagen van de tweede speelronde met weer wat meer aanwezige leden. Opvallende partijen van zeer kort (helaas geen record) tot bovengemiddeld lang, maar altijd spannend en vaak verrassend. Kortom, het was weer een gezellige avond.

UITSLAG NAJAARSCOMPETITIE :

Wie tegen wie Caramboles Beurten h.s. Uitslag
Tjarko Hoven Hans Peet 18 33 21 4 9 2 0
Hennie Lipholt Edwin ten Wolde 1 29 9 1 9 0 2
Kees Oosterlee Jaap van den Bergh 20 19 36 3 4 2 0
Kees van Tuuren Marcel Tode 14 30 28 3 7 0 2
Jan de Wilde Joan de Weerd 28 22 30 8 4 2 0
Erik Woerts Roel van de Worp 30 23 25 5 3 2 0
Hennie Lipholt Kees Oosterlee 21 14 38 3 3 2 0
Hans Peet Mehmet Kisa 35 79 28 9 15 2 0