Heren 7 tegen 7

 

Vrijdagavond 27 september, de duisternis van de avond is inmiddels ingevallen, er staat een klein windje wat als supporter als onaangenaam wordt ervaren. Een enkeling komt nog aangelopen als de eerste wedstrijden inmiddels zijn gestart. Er wordt nog hier en daar van shirt gewisseld en de eerste doelpunten worden gescoord.

Bij gebrek aan spelers heeft GA-Eagles zich afgemeld voor vanavond, de poule verdeling werd hierdoor 3 om 4. In poule 1 zitten deze avond de 4 teams die de vorige keer als beste zijn geëindigd.

RDC moest het opnemen tegen Davo. Er was helaas maar 1 wissel en geen keeper aanwezig. Ard heeft het deze avond op zich genomen. Geen ster-keeper, maar als je teamgenoten verzuimen om te scoren dan zit er ook geen winst in.

 

 

 

UD-1 nam het tegelijkertijd op tegen Schalkhaar wat een magere overwinning opleverde voor UD-1. Wat zich knap staande heeft weten te houden ondanks dat de keeper er na 10 minuten spelen geblesseerd af moest.

 

Waar voor sommigen een pauze was van 2 rondes, moesten andere teams eraan geloven en nogmaals een wedstrijd spelen met een tussenpauze van maar 2 minuten.

  Een kleine teambespreking in de tussenliggende pauze was wel even nodig……

 

UD-2 neemt het op tegen Colmschate, waar het eerst leek dat Colmschate er makkelijk met de winst vandoor zou gaan, revancheerde UD zich en in de 2e fase van de wedstrijd was het UD die domineerde en werd de wedstrijd met een gelijkspel beëindigd.

 

Schalkhaar moest direct weer aan de bak en wisten deze wedstrijd ook niet als overwinnaar te verlaten

 

 

 

Tegen 21.30 uur werden de finales gespeeld. Op veld 2 speelde UD-2 tegen Zandweerd voor de 3e plek. Met 4-1 werd Zandweerd van het veld geveegd.

Op veld 1 nam UD-1 het op tegen Colmschate voor de 1e plek. Het was een echte titanenstrijd die uiteindelijk door Colmschate werd beslist. Met 3-2 mag Colmschate zich de winnaar van deze avond noemen.