Uitslagen jeugdcompetitie

Zaterdag 28 september uitslagen van de jeugdcompetitie

In de vroege ochtend zijn de verschillende teams alweer op pad om lekker te voetballen voor de competitie die vorige week van start is gegaan. Voor sommigen is de competitie goed begonnen en de eerste 3 punten werden binnen gehaald, zodat ze de koppositie vandaag weer moesten verdedigen. Er was een groot verschil tussen winst en verlies, laten we eens kijken hoe deze competitie dag is verlopen.

De JO 8 tot en met de JO10 spelen wel een competitie, maar worden er geen uitslagen en standen weergegeven. De spelers in deze leeftijdscategorieën bevinden zich in een ontwikkelfase, waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling.

Het is mooi om te zien hoe deze spelertjes bezig zijn op het veld en helemaal opgaan in het voetbalspel. Met z`n allen achter de bal aan en als er dan gescoord wordt is de vreugde groot. Gemotiveerde ouders en trainers staan de kinderen aan te moedigen.

  JO8-2 speelden thuis tegen Sportclub

 

 

JO10-1 moesten het opnemen thuis tegen Wesepe

De JO11-1 moesten al vroeg uit de veren maar naar Luttenberg te gaan en hebben helaas geen punten mee naar huis kunnen nemen. Er werd verloren met 2-7 van SDOL.

De JO12-1 hebben zich met wat geleende spelers kunnen revancheren t.o.v. vorige week. Er werd goed opbouwend gespeeld, er waren ook veel kansen die helaas onbenut bleven. Maar met een mooie uitslag van 2-5 werd er afgerekend met Vaassen.

De wedstrijd van het meidenteam JO12-2 was helaas afgelast. Ze kwamen wel hun bed uit om zich op te tutten voor de teamfoto en er werd nog even getraind.

Voor de JO13-1 was er helaas geen wedstijd gepland. Wel werd er lekker getraind vandaag.

De JO13-2 hebben uit in Lemelerveld verloren met 8-2.

De JO15-1 hebben goede zaken verricht op de velden van RDC. Er werd met overmacht gewonnen met 4-2 van Twello. Ze staan nu bovenaan na 2 gewonnen wedstrijden.

De JO15-2 hebben in Heino net niet kunnen voorkomen dat ze een puntje mee naar huis konden nemen. Het was geen saaie wedstrijd gezien het eindresultaat van 4-3.

De JO17-1 uitkomende in de 1e klasse, nieuwe trainer en nieuwe spelers laten zien waar hard voor wordt getraind. Ze speelden op het veld bij Go Ahead Deventer de tegenstander zoek en bereikte met 12-0 een megascore op het bord. Na 2 ongeslagen wedstrijden staan ze mooi bovenaan.

De JO17-2 kwamen goed uit de startblokken er werd hard gewerkt op het veld en dat leverden een goed resultaat op. Met een mooie 5-2 werden de 3 punten binnengehaald.

Voor de JO19-1 was er geen wedstrijd gepland.

De gecombineerde teams van FC RDC met Sportclub Deventer samen hebben ook een paar wedstrijden gespeeld.

Voor de MO13-1 stond helaas niets gepland

De MO13-2 hebben in Colmschate gestreden voor wat ze waard zijn maar helaas met een 4-1 verlies het veld moeten verlaten.

De MO15-1 hebben op de velden van Colmschate laten zien dat ze net iets sterker waren. Er werd met 3-2 gewonnen.

MO15-2 konden uitslapen vandaag. Ook zij hadden geen wedstrijd gepland staan. Zo ook voor de MO17 stond er niets op het schema.

De MO19 konden bij Helios geen voet aan de grond krijgen en met een 4-0 verlies dropen ze het veld af.