FC RDC JO17-2 declasseert Rohda Raalte in eigen huis

Zaterdag 5 oktober vertrokken wij naar Raalte voor de wedstrijd Rohda Raalte JO17 vs FC RDC JO17-2. Het zelfvertrouwen groeit met de week, na de prima overwinning van afgelopen weekend in eigen huis.

Vanaf de aftrap liet JO17-2 zien dat de bedoelingen duidelijk waren, het team kwam en speelde voor de winst. Met bij vlagen flitsend spel en met een goede veldbezetting, regen de kansen zich aaneen. Met een 4-0 voorsprong gingen we de rust in door doelpunten van Brendon 2x, Edward & Giel. Dit was slechts een magere afspiegeling van de krachtsverhoudingen. Het onbevangen RDC had het vizier niet op scherp staan, anders hadden er reeds dubbele cijfers op het scorebord gestaan.

Na rust stokte de doelpuntenproductie aanvankelijk, de mooiste en grootste kansen werden simpel om zeep geholpen. Nadat de 5 en 6-0 eenmaal werden benut, liep het team uiteindelijk makkelijk uit naar 9-0. We waren daarmee erg mild voor onze tegenstander, een uitslag van 15-0 had er zomaar ingezeten! De doelpunten in de 2e helft kwamen op naam van Brendon, Giel, Haris, Tygo en Wessel.

Het gehele team heeft opnieuw bewezen dat door keihard te werken mooie resultaten kunnen worden behaald. Volgende week wacht thuis de krachtmeting met SEH JO17-2. We hebben er nu al zin in!

Chris Broersma
Trainer/coach JO17-2