Zaterdag 5 oktober, uit tegen ZVV’56 – FC RDC jo12-2

Het is nog wel een beetje fris maar het beloofd een heerlijke dag te worden. De meiden hebben er dan ook zin in. Vorige week zaterdag hebben ze een extra training gehad, dus ze zijn er klaar voor. Chan is er helaas niet bij, ze is ziek. Beterschap. Megan mag vandaag meedoen met de mo19. Succes Megan.

De wedstrijd begint, veld ligt lekker in het zonnetje. Emma staat op het doel. Wat onwennig soms om haar handen te gebruiken, blijft toch een voetballer. In het begin blijven beide teams beetje rond het middenveld hangen. Daarna is het een beetje over en weer. Op sommige momenten wordt er lekker samen gespeeld en vinden de meiden elkaar goed. Ze beginnen elkaar weer een beetje te vinden. Mooi om te zien. Helaas wordt het voor de rust toch 2-0. Er wordt door iedereen hard gewerkt, Jenny op midden, samen met Stefanie, Mischa, Roxanna, Lynn, afgewisseld door Noa en Nikki. Nicole, Bente houden met name de achterhoede en het midden in de gaten.

Net na de rust maakt Stefanie er toch 2-1 van. Helaas maakt ze tegenstander er toch 3-1 van. Ondanks de achterstand blijven de meiden wel doorgaan. Mischa heeft een goede redding, Lynn nog een schot op doel, Bente verdedigd goed, Nicole zorgt ervoor dat het veld breed blijft, Roxanna werkt hard. Emma nog een paar keer een goede redding. Met zijn allen dus had gewerkt maar helaas is het toch 6-1 geworden.

Wat betreft de penalty’s heeft Emma er 7 tegengehouden en hebben de meiden er 3 gemaakt.

Mijn idee zit er groei in het team en kijken we uit naar de volgende wedstrijd.