JO17-2 thuis onderuit tegen SEH JO17-2

Zaterdag 12 oktober speelden wij de thuiswedstrijd tegen SEH JO17-2. Hoewel we erg slordig speelden in de 1e helft, kwamen we verdiend op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Brendon. We verzuimden een enorme kans op 2-0 binnen te schieten. Uit het niets kwam opeens SEH langszij door een van richting veranderd schot. Een ongelukkig tegendoelpunt, ook dat kan gebeuren in voetbal. We speelden de bal zélf vervolgens niet goed rond en kwamen veel in de duels, wat erg veel balverlies opleverde. SEH liep voor rust zomaar uit naar 1-4!

Na rust een ander spelbeeld. JO17-2 probeerde er weer een wedstrijd van te maken door keihard te werken. De bal werd sneller en beter rondgespeeld. Dit werd al snel beloond door een doelpunt, 2-4 door Brendon. We verzuimden vervolgens de 3-4 te maken en kregen wederom een ongelukkig doelpunt tegen 2-5. Ook na deze tegenvaller bleef het team zoeken naar doelpunten. Uiteindelijk moesten we nog een doelpunt incasseren en verloren wij verdiend maar geflatteerd met 2-6. Volgende week is er géén competitiewedstrijd ivm de vakantie. Over twee weken de uitwedstrijd in Zwolle tegen SVI. Benieuwd of we ons dan weer kunnen revancheren.

Chris Broersma
Trainer/coach JO17-2