Reminder: woensdag 16 oktober a.s. Jack de Gier, Bas Nijhuis en Bert van Losser bij FC RDC

Op woensdag 16 oktober a.s. maken GA-Eagles trainer Jack de Gier, internationaal toparbiter Bas Nijhuis en RTV Oost presentator (en voetbaltrainer) Bert van Losser hun opwachting in het clubhuis van FC RDC. Gedurende anderhalf uur zullen zij ons vermaken met o.a. GA-Eagles nieuws en sappige en spraakmakende anekdotes uit de (inter)nationale voetbalwereld. Ook kunt u zelf al uw vragen die u altijd al wilde stellen aan deze heren kwijt. Deze avond (die voor alle leden toegankelijk is) wordt u aangeboden door De Vrienden van FC RDC en u bent van harte welkom vanaf 20.30 uur. Wij verwachten een volle bak dus wees erbij ! Natuurlijk verwachten we aan het einde van deze avond er weer een paar leden bij voor De Vrienden van FC RDC…LET OP: voorafgaand aan deze avond vindt er vanaf 19.15 uur in samenwerking met de Deventer Scheidsrechter Vereniging (DSV) een thema discussie plaats voor alle leden (spelers/ouders/trainers/leiders) over normen en waarden ten aanzien van clubscheidsrechters. Wij nodigen iedereen van harte uit om aan deze thema discussie deel te nemen. Na afloop hiervan kunt u dan aansluiten bij het avonddeel met Jack de Gier, Bas Nijhuis en Bert van Losser. We zien u allen dus graag op woensdag 16 oktober a.s. !