Uitslagen jeugdcompetitie 12 oktober

Zaterdag 12 oktober, wat als een mooi weekend omschreven werd viel de zaterdag toch aardig in het water. Althans wat het weer betreft. Er zijn toch nog mooie uitslagen geboekt en de spelers hebben de regen  niet als hinder ervaren.

Om 8.30 uur zijn de eerste wedstrijden alweer gestart en ook de mini`s waren weer volop aanwezig. In groepjes zijn ze aan de slag gegaan.

 

 

De JO 8, 9 en 10 hebben hard getraind deze week en dat was goed te zien tijdens de wedstrijden.   

De JO11 moesten uit spelen tegen de koploper UD. Ze hebben zich kranig geweerd maar moesten toch met 8-5 verlies het veld verlaten.

De JO12-1 speelden thuis tegen Lochem JO12-2. Met goed spel hebben ze de wedstrijd weten te domineren en de winst naar zich toe getrokken. Met de eindstand van 7-4 hebben ze Lochem weer naar huis gestuurd.

 

 

De meiden van het JO12-2 team hebben vandaag de eerste punten binnengehaald. Met een spannende wedstrijd omdat het gelijk op ging werd in de laatste minuut de wedstrijd beslist en zijn de 3 punten na een mooie overwinning van 3-2 dik verdiend!

 

 

De JO13-1 uitkomende in de 1e klasse en nog steeds meedoen in de koppositie moesten het opnemen tegen Sallandia. Het beloofde een beladen en spannende pot te worden aangezien er tegen klasgenoten gevoetbald moest gaan worden en wie wil zich dan niet bewijzen! In een spannend slot werd dan toch de winst naar RDC toegetrokken. Met een 4-3 overwinning zijn er weer 3 punten binnengehaald en staan zij nog bovenaan met een iets minder doelsaldo dan de koploper. zie compleet verslag bij het overige nieuws.

De JO13-2 hebben uit tegen Schalkhaar met 3-3 gelijk gespeeld. De teams waren aan elkaar gewaagd en het spel verliep daardoor ook over en weer.

De JO15-1  hadden vandaag geen wedstrijd gepland staan. Hierdoor was er gelegenheid om uit dit team spelers te kunnen lenen en daar waren een aantal teams erg blij mee. De rest van het team hebben een training afgewerkt.

JO15-2 hebben thuis tegen Lettele heel wat goals om de oren gekregen. Lettele bleef baas over de bal en was er voor RDC het nakijken. 1-7

JO17-1 heeft in Apeldoorn tegen WSV hun visite kaartje afgegeven 1-3.Wederom is er bewezen dat zij niet voor niets de koppositie in beslag nemen. Met de volle 9 punten uit 3 gespeelde wedstrijden staan zij fier bovenaan.

De JO17-2 kwamen thuis tegen SEH Heerde er niet aan te pas. Het team dat onder hun stond was een maatje te groot en met een 2-6 moesten ze het veld verlaten.

JO19-1 gingen naar Raalte. De competitie staat bij hun nog helemaal open. Veel wisselende en verrassende uitslagen zorgen ervoor dat de koppositie nog voor iedereen haalbaar is. Tegen Raalte werd er goed verdedigd, door 2 foutjes achterin wist Raalte meteen te profiteren en volgden er 2 goals elkaar snel op. Maar RDC wist zich te revancheren 2-2 met rust. Na rust begon RDC sterk en domineerde het spel. Bij 3-3 werd er een zuiver doelpunt van RDC afgekeurd. RDC nog in de ban hiervan liet zich het kaas van het brood eten en ging Raalte er toch met de 3 punten vandoor; in de laatste minuut verdween er een mislukte voorzet zomaar in het net van RDC 4-3.

Ook bij de gecombineerde teams FC RDC /Sportclub Deventer is er uiteraard gevoetbald en helaas zijn er voor alle teams geen punten behaald dit weekend;

MO13-1 speelden thuis op het nieuw aangelegde kunstgras tegen de Bataven uit Gendt (Nijmegen). In de eerste helft waren zij de best spelende partij op het veld. De tweede helft leek het erop dat spirit was verdwenen en zakten ze helemaal in. Er waren wel wat kansen die helaas onbenut bleven omdat er geen aansluiting was van achteren uit. De Bataven leken sterker te worden en voerden de boventoon. De kansen die zij kregen werden dan ook benut en met 0-3 werd voor de Bataven verdiend het veld verlaten.

De MO13-2 hebben in Eerbeek hun best gedaan, maar kwamen niet goed in het spel. Hier profiteerde Eerbeek van en waren erg dominant, dat zich uitte in de uitslag van 10-0.

MO15-1 heeft uit bij Helios maar nipt verloren met 1-0. In de strijd leek het erop dat ze toch nog een puntje mee naar huis konden nemen, maar Helios heeft dit door goed verdedigend werk kunnen voorkomen.

De MO15-2 werd thuis afgetroefd door Lettele die duidelijk een maatje te groot waren. De meiden zijn de hekkensluiters in de 2e klasse met helaas nog 0 punten uit 4 gespeelde wedstrijden.

Ook de MO17 konden het vandaag niet waar maken en hebben thuis klop gekregen van de Warnsveldse meiden. Tegen de koploper kwamen zij er niet aan te pas en met 0-7 lieten de meiden uit Warnsveld zien waarom zij bovenaan staan.

MO19 moesten uit in Apeldoorn tegen de Victoria Boys…in dit geval meiden…. Het was een spannende wedstrijd tot de laatste minuut. Helaas weten ook onze meiden geen punten mee naar huis te nemen. Met 3-2 werd de wedstrijd beslist door A`doorn.