Uitslagen jeugdcompetitie 19 oktober

Zaterdag 19 oktober,

Het was echt herfstweer op de velden. Veel werd er niet gevoetbald voor de competitie. Daar waar anderen alvast van de vakantie kunnen genieten werd er nog hard getraind door sommige teams op de velden van FC RDC. Er waren maar 2 teams die op weg moesten voor een wedstrijd:

De JO17-1 hadden geen competitie wedstrijd, maar ze moesten het vandaag opnemen tegen Koninklijke UD JO17-1 voor de bekercompetitie. Op de velden bij UD werd er een knap staaltje voetbal gespeeld door de gedreven jongens van FC RDC. Ze raken steeds beter op elkaar ingespeeld en een ieder wordt daardoor ook sneller en makkelijker gevonden op het veld. Mo krijgt  zijn jongens goed gemotiveerd op de training en dat is het halve werk om een lekkere training uit te werken en een goede wedstrijd te spelen op de zaterdagen.  Met 1-4 werd UD afgetroefd.

De MO13-1 moesten al vroeg op pad om in Nijkerk GLD tegen de meiden van Sparta te strijden. De eerste helft werd er een heuse strijd gestreden en ging het mooi gelijk op. Er waren kansen voor beide teams. Maar de keepers waren alert. Met 0-0 gingen ze de rust in. De regen liet weer van zich horen, maar de meiden lieten zich hierdoor niet kennen. Direct na het startsignaal voor de 2e helft zaten ze er boven op en werd de druk aan beide kanten iets meer opgevoerd. Het was Sparta Nijkerk de eerste goal erin legde. Maar daar wisten de meiden van het gecombineerde team Sportclub Deventer-FC RDC wel direct een antwoord op te geven. 1-1. Na 30 minuten in de 2e helft leek de puf eruit te zijn bij onze meiden en was het Sparta die wat meer reserves had. De 2-1 en 3-1 volgden elkaar snel op. Helaas werd er ook nog de 4-1 gemaakt. Het leek er vandaag wel in te zitten; er werd gestreden en met een beauty goal was er toch loon naar werken.