Uitslagen jeugdcompetitie 26 oktober

 

Zaterdag 26 oktober, wat begon als een winderige, koude en soms enigszins natte zaterdagochtend werd het aan het einde van de ochtend heerlijk herfstweer met een lekker stralend zonnetje wat in de middag zorgde voor temperaturen van bijna 20 graden. Goed voetbalweer en is het lekker om langs de lijn te staan.

Ook deze zaterdag was er niet voor elk team een wedstrijd gepland i.v.m. de herfstvakantie. Waar hier en daar een ieder zich nog heerlijk wikkelt in de warme dekens, waren andere al op pad om aan te treden voor de training of wedstrijd.

De mini`s hebben weer lekker over het veld kunnen rennen met de bal. Petje af voor de jongens die hier elke zaterdagochtend (vroeg) weer paraat staan voor deze fanatieke groep kinderen. Zij zullen vaak op de vrijdagavond op de tribune te vinden zijn bij GAE of op een feestje al dan niet na en gewonnen wedstijd van hun favorieten. Meestal ook nog op dezelfde zaterdag moeten aantreden voor een wedstrijd met het team waarvan zij deel uitmaken.

De JO8 t/m JO10 hebben ook weer lekker kunnen voetballen. Zowel thuis als op de uitvelden werden er weer mooie wedstrijdjes gespeeld met veel mooie doelpunten. Zo wisten bijvoorbeeld de JO8-1 spelers met grote winst -12-1- te winnen van Colmschate.

De JO11-1 moesten uit spelen bij Sportclub Deventer. Daar wisten zij met 7-2 te winnen en staan nu op de 3e plek in de competitie.

Voor de JO12-1 was er geen wedstrijd gepland. Volgende week moeten zij strijden tegen de koploper Klarenbeek en bij winst kunnen zij de eerste positie overnemen.

De meiden van de JO12-2 kregen thuis de Apeldoornse Boys op bezoek. Gelukkig konden er meiden geleend worden bij de JO12-1 het is immers vakantietijd……De meiden hebben een zeer terechte en overtuigende overwinning behaald. Met uitstekend positiespel en mooie aanvallen werd het hoger geklasseerde team uit Apeldoorn op een nederlaag getrakteerd. De meiden staan nu met 6 punten uit 4 wedstrijden keurig in de middenmoot.

De jongens van de JO13-1 waren vrij vandaag er werd helaas ook niet getraind omdat een ieder zijn eigen weg ging i.v.m. vakantietijd.

De JO13-2 moesten naar Zwolle. Tegen de WVF JO13-4 wisten zij door een mooi uitgespeeld doelpunt op voorsprong te komen. Maar helaas revancheerde de tegenstander dit en werden onze jongens met 3-1 afgetroefd.

De JO15-1 moesten naar Twello. Tegen Activia is het altijd lastig voetballen. Helaas wisten de spelers van Soof zich geen stand te houden en werd er minimaal verloren 1-0, er werden geen punten mee naar huis genomen.

De JO15-2 speelden thuis tegen Turkse Kracht JO15-1. In de 1e helft was het een gelijk opgaande strijd, maar in het begin van de 2e helft kregen ze al snel 4 goals tegen. Er werd verloren met 2-7.

De JO17-1 hebben het zichzelf niet makkelijk gemaakt. Ze speelde thuis tegen Helios JO17-1; na 20 minuten stond het 4-0 voor onze jongens. Met rust gingen ze met een voorsprong van 4-1 de kleedkamer in. De 2e helft ging ze niet van een leien dakje af. Helios knokte zich terug in de wedstrijd en er werden door FC RDC veel persoonlijke fouten gemaakt. Het spel werd wat fysieker en er volgden zich 2 goals voor Helios snel achter elkaar op. Toch wisten onze jongens zich weer te herpakken en de wedstrijd werd beslist na nog 2 doelpunten voor FC RDC 6-3.

 

De jongens van JO17-2 moesten ook naar Zwolle vandaag. Ze wisten helaas geen punten mee naar huis te nemen. Er werd verloren met 5-2. Het volledige verslag van de wedstrijd is te lezen bij het overig nieuws.

JO19-1 kreeg Colmschate `33 op bezoek. In het heerlijke warme zonnetje werd er uiteindelijk de volle buit gepakt. In de 1e helft wat onnauwkeurig aan de bal, maar via een mooie actie toch op 1-0. Voor de rust werd de gelijkmaker gemaakt na een directe vrije trap. In de tweede helft ging het spel heen en weer waarbij RDC slagvaardiger was. Na twee goede goals van Daan en Martijn werd het 3-1. Colmschate kwam nog terug naar 3-2 maar daar bleef het bij. Lees het volledige wedstrijd verslag bij het overige nieuws.

 

De gecombineerde meiden teams FC RDC / Sport Club Deventer hebben ook gevoetbald;

MO13-1 was vrij gepland vandaag.

MO13-2 hadden door de vakantie gebrek aan speelsters en konden een beroep doen op de MO13-1. Tegen de meiden van Victoria Boys werden de eerste punten binnen gehaald in Apeldoorn voor dit team 0-3. Er werd goed gecombineerd en vele kansen werden er gecreƫerd waarvan er helaas maar 3 werden benut. De tegenstander kwam niet door de verdediging heen van onze meiden.

De MO15-1 en MO15-2 waren beiden vrij vandaag.

 

MO17-1 mochten in de middag heerlijk voetballen in het warme zonnetje bij FC RDC. Het spel ging over en weer. Zo ging het ook met de goals. Een eindstand van 4-4 geeft aan dat er gestreden is voor de punten.

 

MO19 hebben te maken met blessureleed en ook de vakantie bracht teweeg dat het middenveld niet optimaal bedekt kon worden. Toch hebben ze zich tegen VIOS Vaassen weten te handhaven en is de 2-2 een mooi eindresultaat gezien de omstandigheden.