Heren 7×7

Vrijdagavond 1 november,

Vandaag werd er gespeeld op het complex van FC RDC. Na afmeldingen van een aantal teams waren we vandaag met 5 teams in de poule. Hierdoor speelden we 20 minuten per wedstrijd en de pauze bevatte 5 minuten om goed op adem te komen. Dit resulteerde in het feit dat RDC er wel aan moest geloven en 4x achter elkaar moesten spelen. Het scheelde wel dat ze dan lekker vroeg al onder de douche konden en de warme kantine konden gaan opzoeken.

Wat de een als lekker voetbalweer aanschouwd vindt de ander het maar bar en boos weer. Met wat miezerige regen werd er lekker gevoetbald en waren de mannen fanatiek.

De eerste wedstrijd ging tussen FC RDC – KON. UD2, het ging aardig gelijk op. In de eindfase wist RDC toch de winst naar zich toe te trekken. Er zijn heel wat goals gevallen 4-3 werd de eindstand.

 

 

Op het andere veld ging Schalkhaar met Davo de strijd aan. Met 4-1 was Davo oppermachtig en deelde een flinke tik uit.

 

 

 

Terwijl er in de kantine werd gekeken hoe het moet, legden Ronald en Barend de laatste hand aan het ophangen van de nieuwe lampen. Op het hoofdveld ging het toernooi gestaag door.

 

 

FC RDC speelden wederom een zware wedstrijd die gelijk op ging. Maar deze keer werd de wedstrijd niet beslist, er werd gelijk gespeeld met 3-3 tegen Colmschate.

In totaal speelde elk team 4 wedstrijden. De laatste wedstrijden zijn er heel wat ballen uit het net gehaald.

 

Davo heeft de laatste wedstrijd laten schieten omdat ze naar het thuishonk wilden waar een feestavond plaats vond -ze kregen deze ronde geen punten, deze gingen naar Colmschate-. Met 9 punten uit 4 wedstrijden waarvan de laatste niet gespeeld is Davo wel de winnaar van deze avond.

De avond wordt gezellig afgesloten met de 3e helft in de kantine. De volgende voetbalavond wordt bij Schalkhaar gespeeld; 15 november 19.30 uur.