Uitslagen Jeugdcompetitie 2 november

Zaterdag 2 november,

7.45 uur is Pepe alweer druk in het clubhuis om de spelers en de gasten te kunnen ontvangen. De koffie pruttelt alweer en de rookwolken van de ketel zijn goed zichtbaar. Trainers zijn in de weer om het speelveld in orde te maken zodat om 8.30 de eerste wedstijden kunnen starten. Het begon met een kleine miezerregen écht koud was het niet en in de loop van de dag werd  het zelfs warm met het zonnetje erbij.

De mini`s (foto boven) waren weer in grote getalen aanwezig en werden aan het werk gezet door de enthousiaste trainers. Ouders staan te genieten van hun kroos op het veld.

De JO8-1 ( foto) waren ook lekker op dreef, ik heb menig doelpuntjes mee kunnen pakken en het is geweldig om te zien he iedereen geniet van het spel en de spelertjes. De doelpunten worden zelfs groots gevierd!

De andere teams van de JO8, 9 en 10 hebben vandaag ook allemaal weer gevoetbald maar moesten uit spelen. Standen en uitslagen worden helaas nergens vermeld omdat voornamelijk het plezier voorop staat!

De JO11 moesten naar Holten en speelden tegen Blauw/wit `66. Helaas voor hun hebben ze vele doelpunten tegen gekregen. Met 11-1 gingen ze weer terug naar huis.

JO12-1 moesten naar Klarenbeek, daar werd helaas verloren met 8-1 van het sterk spelende team van Klarenbeek.

JO12-2 het meiden team dat uitkomt in de jongens competitie hebben zich kranig weten te weren. Ze begonnen sterk en met een mooie solo van Emma werd er een doelpuntje mee gepikt. De bezoekers Groen/wit`62 namen 3 punten mee naar huis na een overwinning van 1-6.

JO13-1 ( foto) moesten thuis tegen Overwetering uit Olst. Er werd goed opbouwend gespeeld en ze wisten goed onder de druk uit te voetballen. Het spel vond vooral plaats op de helft van de tegenstander. Met 6-0 en weer 3 punten staan de jongens van FC RDC in de 1e klasse fier bovenaan met zelfs een wedstrijd minder gespeeld. Laten ze dit vasthouden! volledig verslag van de wedstrijd kunt u een bij overig nieuws en JO13-1.

JO13-2 hebben zich kranig weten te houden in de wedstrijd tegen Berkum in Zwolle. Met een kleine nederlaag van 4-3 keerden ze weer huiswaarts.

JO15-1 hebben thuis met een nipte overwinning 5-4 van ABS Bathmen gewonnen.

JO15-2 moesten uit spelen tegen Rohda Raalte. Helaas hebben e geen punten mee naar huis kunnen nemen. Met 3-1 verlies werd het veld verlaten.

JO17-1 werden in Apeldoorn ontvangen door Robur et Velocitas. Ze waren een maatje te groot voor Robur en met een 2-0 overwinning namen ze weer 3 punten mee naar huis en staan ook zij in de 1e klasse bovenaan in de competitie.

JO17-2 heeft een 2-3 overwinning behaald op Raalte JO17-1. Na een 0-2 achterstand werd er op karakter alsnog een overwinning uit het vuur gesleept! voor het volledige verlag zie overig nieuws.

JO19 moesten uit spelen bij Helios. Helios was in de beginfase de betere van het spel, maar door goed verdedigings werk bleven de doelpunten uit. Daarna kreeg RDC meer grip op Helios en werd er goed gecombineerd waar een uitstekend uitgespeeld doelpunt van Jesse uit voortkwam. Waar de 0-2 had moeten vallen viel de gelijkmaker vlak voor rust. Mede door wat wisselingen in de 2e helft kregen ze binnen 5 minuten 3 goals tegen. Ze konden het niveau van de 1e helft niet meer vasthouden en lieten het een beetje varen. Elke lange bal van Helios was gevaarlijk doordat zij attenter reageerden op de vallende 2e bal. Met 8-1 gingen ze zonder punten naar huis. Voor het volledige verslag zie overig nieuws.

De gecombineerde teams, FC RDC / Sportclub Deventer;

MO13-1 moesten het thuis opnemen tegen Victoria boys. Deze wedstrijd was in die zin belangrijk om te bepalen wie de hekkensluiter wordt in de competitie. Helaas was het niet hetzelfde team waar ze in de bekercompetitie tegen gespeeld hadden. Er waren een aantal leenspelers meegekomen en die bepaalden het spel. Ondanks dat de meiden van de MO13 zich kranig hebben geweerd waren ze niet opgewassen tegen de bepalende spelers van Victoria. Met 1-4 werd het veld verlaten.

MO13-2 hebben in Oeken/Brummen verloren met 5-1

Voor de meiden van MO15-1 en 2 was er geen wedstrijd gepland.

MO17 speelden in Zutphen tegen AZC. er werd met 7-3 verloren.

De meiden van de MO19 hebben hard gevochten om er toch nog een punt uit te weten te halen. Maar met een 2-3 verlies gingen de meiden van het gecombineerde team Helios/Schalkhaar er met de punten vandoor.